Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 5
Ma: 178
Tegnap: 2253
Összesen: 6785894
Összes találat: 17346348
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Marcsika írta:

Érdeklődnék, hogy most hétvégén sok látogatót várnak?

Bejegyezve: 2013.10.11 - 19:55Ricsike írta:

Csodálatosak és Gyönyörűek valamennyi Csíkos Szépség! De a Pamacsfülűek is nagyon aranyosak!

Bejegyezve: 2013.10.08 - 17:05Ricsike írta:

Milyen szép is a fejlődést garantáló természetes élet! Nem kell konditerembe járni, mivel van lehetőség naponta növekvő súlyokat emelgetni! Akár 22 kilót is!

Bejegyezve: 2013.10.08 - 17:04Rácz Ágnes írta:

Tegnap voltam Önöknél. Ezek a kistigrisek annyira de annyira aranyosak. Sajnálom, hogy ilyen későn értesültem róluk, mert már nem tudtam rendesen magamhoz venni. Remélem hamarosan vissza megyek Önökhöz. Egy álom vált valóra. Az Önök vendégekhez való hozzáállása pedig annyira jó. Látszik, hogy mi miatt jött létre ez a magán állatkert. :)

Bejegyezve: 2013.10.08 - 10:18Fejes Csilla írta:

Kedves Nagy Ádámné! Természetesen, az e-mail címem: csillafejes@yahoo.com

Bejegyezve: 2013.10.07 - 21:25Klinszky Agnes írta:

Nagyon köszönjük ezt a felejthetetlen élményt! Nagyon aranyosak a kistigrisek es persze a többi állat is! Szuper délutánt töltöttünk Önöknél! Nagyon szuper, barátságos es otthonias allatkertjük! Köszönjük! Klinszky család! :)))

Bejegyezve: 2013.10.06 - 18:43Simon Veronika írta:

NAGYON BOLDOG ÁLLATOK VILÁGNAPJÁT KÍVÁNOK SOK-SOK SZERETETTEL A PARK MINDEN ÁLLATÁNAK.

Bejegyezve: 2013.10.04 - 17:24Nagy Ádámné írta:

Fejes Csilla, fel tudjuk venni a kapcsolatot? Üdv. és szép estét!

E-mail
Bejegyezve: 2013.10.03 - 20:29H. Edina írta:

Kedves Tibor! Az lenne a kérdésem, hogy a főoldalon található bankszámla kinek a nevén van (a számlatulajdonos neve)? Netes átutalásnál ugyanis pontosan meg kell adni az adatokat, különben nem teljesül a tranzakció. Én nagyon szívesen támogatom a Parkot, még ha néhány ezer Ft-tal is - de azt örömmel és rendszeresen!

E-mail
Bejegyezve: 2013.10.03 - 18:50Gellai Judit írta:

Kedves Tibor! Érdeklődöm Lujza kutyáról, talán még emlékszik rá, hogy tőlünk került önökhöz! További sok sikert kívánok! Gellai Judit

E-mail
Bejegyezve: 2013.10.03 - 15:35Fejes Csilla írta:

Kedves MagánZoo! Szeretném megköszönni a felejthetetlen élményt és a sok érdekes információt, amivel szeptember 30-ai látogatásunk során gazdagabbak lettünk! :) Bearanyoztátok a napomat! ;) KÖSZÖNÖÖÖM!!! :)

Bejegyezve: 2013.10.02 - 11:21Geyerhoszné Andrea írta:

Tisztelt Tóth Tibor! Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önnek és családjának azért a felejthetetlen élményért amiben a mai napon volt részünk. Köszönet a sok sok infóért a tigrisekről,munkájukról, az állatkert életéről. Külön köszönet Katinak és Bálintnak,amiért fáradhatatlanul hozták a piciket ,hogy mindenkinek felejthetetlen élményben lehessen része. Ma voltunk Önöknél először ,de biztos nem utoljára!További sok sikert kívánunk!!

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.30 - 20:58Horváth Krisztina írta:

Szeptember 29.-én 11 h-kor voltunk a tigriseket simogatni.Többen készítettek képet,de sajnos nekünk nem sokat sikerült,amikor az asztalnál a nyakamba mászott.Ha valaki véletlen lefényképezett a tigrissel,kérem küldje el nekünk.Előre is köszönöm.Molett hölgy,zöld hosszú újjú felsőbe,fekete mellénybe.E-mail cím:sz.sanyi.69@gmail.com

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.29 - 18:24Horváth Krisztina írta:

Tisztelt Magánzoo! Ma voltam Önöknél tigriseket simogatni.Mikor,és hol lesznek láthatók a képek?Nagy vágany teljesűlt most,hogy megsimogathattam Őket,és nagyon rendesek voltak,és türelmesek a gondozók. Köszönöm Önöknek

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.29 - 15:56Földesiné Vincze Mónika írta:

Köszönet a Vadaspark minden dolgozójának a nem mindennapi élményért, melyben részünk lehetett. Nem csak a kis tigriseket simogathattuk meg, de nagyon sok új információval lettünk gazdagabbak a nagymacskákról.

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.28 - 21:56Sipos Mihály írta:

Az eddigi életem legjobb óráit töltöttem(töltöttük itt). Egy nagyszerű CSODAPARK, nagyszerű tulajdonossal, gondozókkal és természetesen Pénztáros nénivel! Részemre, ha ott lehetek az egy álom! Maga az egész környezet úgy ahogy van, FANTASZTIKUS! Imádni-való az összes ott lakó állat! Amíg csak tudok HARCOLNI FOGOK(ezt nem kell érteni mindenkinek), hogy az álmom ne legyen a semmivé!!!puszillak benneteket

Bejegyezve: 2013.09.28 - 21:30L.Vince írta:

Kedves MagánZoo! 09.28-án voltunk látogatóba Ussurinál és Szibirnél, köszönjük az élményt. Nagyon cicásan játszott a két kis fenevad. Meglepetésemre a 100-150 ember is viszonylag normálisan viselkedett, amíg ott voltam nem hallottam hangos szóváltást, lökdösődést. Az állatkertnek több más figyelemreméltó állata is volt a tigriseken kívül, és sok kicsiny is volt, amit szintén lehetett simogatni és etetni, pl. nekem a szamárcsikók, a pónicsikók, kecskegidák is nagyon bejöttek. Az állatokkal remekül bántok, a tigrissimogatást talán valahogy hatékonyabban kéne megszervezni, azt hiszem igazából mindenki csak egy közös fényképet akar a fenevaddal. Üdv: Vince

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.28 - 08:11Ricsike írta:

Hát igen! A fiúk gyorsan nőnek! De ha finom falatnak látszol, úgyis a nyakadba másznak!

Bejegyezve: 2013.09.27 - 17:14K.Tunde írta:

Rosszul írtam, 09.25-én voltunk a kis tigriseknél..

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.27 - 11:56K. Tünde írta:

Kedves MagánZoo! Volt szerencsénk 09.28-én személyesen találkozni Ussurival és Szibirrel. Nagyon köszönjük a lehetőségét! Hatalmas élmény volt őket testközelből látni, megsimogatni, figyelni hogy egymással hogy játszanak. :-) Nagyon köszönjük Ádám a kedvességedet, segítőkészségedet, és persze kollégáidét is, akiket sajnos nem tudok név szerint említeni. Egy ember életében ritkán adódik lehetőség, hogy ilyen csodálatos állatokkal testközelből találkozzon, de az biztos, hogy életre szóló élmény. Mindenképpen meglátogatjuk még őket, ha pedig addigra már kinőnek a simogatós korból, majd csodáljuk őket a kifutó mellől. Üdvözlettel: Tünde

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.27 - 11:55Ági írta:

Kedves Magán Zoo! Ugyanolyan kérdésem lenne, mint Nórának. Hetek óta tervezett program, hogy szeptember 30.-án utazunk Abonyba elég messziről. Sajnálattal olvastam a hírt, hogy nem biztos hogy kézbe lehet már venni őket. Nekem is csak egy kérdésem lenne: semmi esélye hogy közös képet készíthessek az ölemben lévő kistigrisekkel? Előre is köszönöm a választ!


Magán Zoo válasza:

Kedves Ági és Nóra! Kíváncsi lennék, mit válaszolnának kérdésükre Önök, ha hozzánk hasonlóval kedveskednének külön díj nélkül a vendégeiknek. Nem igazán tudjuk, hogy miért nem értik az emberek, hogy mind az amit teszünk csak is a kis állatoktól függ. Nem plüss állatok! Tehát ha ők nem akarnak valamit mi nem kényszerítjük őket. Így sajnos azt sem tudjuk, hogy mikor unják meg amit nagyon szeretnek, hogy belebújnak az emberek nyakába. Sajnálattal olvassák a hírt, hogy már nem vehetik ölbe. Hol is írtuk ezt? Azt írtuk, hogy nem tudjuk garantálni, de amit a kis tigrisek engednek mindent megteszünk továbbra is, hogy örömöt szerezzünk. Ha ölbe akarnak mászni nem vesszük el a vendég orra elől. Ne feledjék! Továbbra is fognak boldog élményeket szerezni, mert sokáig a kifutójukban lesznek aminek a korlátja sokmindenre lehetőséget biztosít. Olvassák el a simogatásukról szóló aktuális infókat. Üdv:maganZOOE-mail
Bejegyezve: 2013.09.27 - 08:50E.Viki írta:

Kedves Magán Zoo gondozók! Nagyon köszönjük a lehetőséget.Nagyon jól éreztük magunkat!Egy álmom vált valóra azzal,hogy kis tigrist simogathattam:) Nagyon szeretem az állatokat,főképp a macskákat/nagy macskákat,ezért egy életre szóló élmény volt nekem ez a kis tigris simogatás. Látszik az állatokon,hogy szeretve vannak és jól érzik magukat! A gondozók is nagyon kedvesek voltak:) Máskor is megyünk! :) Remélem minél több ilyen csöppséggel gazdagodik az állatkert és lesz még lehetőség nagymacska babákat simizni :) Sosem láttam még oroszlánokat és tigriseket játszani,leírni nem tudom mennyire boldog vagyok,hogy ezt megélhettem :) Nagyon szépen köszönjük!:)

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.24 - 22:39Nóra írta:

Kedves Magán Zoo! Vasárnap van csak lehetőségem leutazni több 100km-ről Abonyba. Már hosszú ideje tervezett program, nagyon szeretném megsimogatni a kistigriseket. Csak hogy felkészült legyek: semmi esélye hogy közös képen mosolyogjak a vissza velük? A 28-ai változás kapcsán kérdem. Köszönöm a választ szép napot! :)

Bejegyezve: 2013.09.24 - 18:55Kata írta:

Kedves Tibor! Sajnálattal olvastam bejegyzésedet. Igazából érdekelne, hogy milyen jól szervezett simogatásokon járhattál, hiszen kis hazánkban nagyítóval kell keresni az ilyen állatkerteket, mint a Maganzoo.Mi elég sűrűn járunk simizni, és általában hétvégén minimum 200-an vagyunk. Mégis mindenki hozzájut a picikhez. Az emberek megnevelése nem feladata az ott dolgozóknak. Úgy gondolom, hogy ott helyben kellett volna hangosan észrevételezni a problémát, nem itt utólag hibáztatni a szervezést. És azt sem árt figyelembe venni, hogy a simogatás nagyban függ az állatok aktuális kedvétől. Amennyiben nincs kedvük kézbe kerülni, azt a gondozók nem eröltetik. Ezt meg kell érteni, hiszen nem játékszerek.Boldog vagyok, hogy lehetőséget kapunk az állatkerttől, hogy részesei lehessünk a tigrisek fejlődésének. Legközelebb szóljon a látogatóknak, hogy aki már simogatott engedje előre azt, aki még nem jutott hozzá. Nálunk szokott működni.

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.24 - 10:47Tibor írta:

Ilyen rosszul szervezett simogatáson sem jártam még... A nagyjából 30 összegyült felnőtt!! ember egymást taposva nyomult, amíg a normálisabbak még csak nem is látták az állatokat. Rettenetes volt, köszönöm...

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.24 - 08:30PLaci írta:

Nagyon hálásan köszönöm az élményt mindenkinek. Az állatkert csodás, tiszta, gondozott és igazán családias hangulatú. Két lányommal és feleségemmel együtt felejthetetlen élményben volt részünk. Elég sokan gyűltünk össze, de türelmesen kivárva a délutáni 16:00 órát, Tóth Tibor Úr a tigriskölyköt Ussurit elsőként nyujtotta felém. Pedig nem is tudta, hogy bizony igencsak kedvenc és imádott állatomról van szó. (Akik jól ismernek van úgy hogy Tigrisnek szólítanak :). Egy igazi álmomat/vágyamat tette valóvá. Ussuri ezt mintha érezte volna. Hatalmas praclijaival átölelte arcomat és bal fülemet nyalogatta. Aztán a bajuszom tetszett meg neki én meg tűrtem játékos harapdálását. Mintha régóta ismernénk egymást... és most végre találkoztunk... Köszönök mindent a családom nevében és biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy ellátogattunk Abonyba ezekhez a nagyszerű emberekhez, valamint a csodálnivaló állataikhoz. További sok sikert és támogatót kívánok mindennapi munkájukhoz.

Bejegyezve: 2013.09.23 - 13:56Moncsi írta:

Nagyon köszönjük a lehetőséget a kis tigrisek simogatására. A két lányom felejthetetlen élmányben részesült ezáltal, a férjemnek pedig egy eddigi álma vált valóra (ő ugyanis nagymacska imádó, 20éve Tigrisnek becézzük - simulékony és veszélyes is egyszerre. Csodálatos a park, tiszta, rendezett, az állatokon látszik, hogy mennyire jól érzik itt magukat. Mégegyszer hálás köszönet, biztosan jövünk még.

Bejegyezve: 2013.09.23 - 09:57Hettyke írta:

Köszönöm a válaszok,igen akkor sajnos egy régebbi bejegyzést olvashatram - nem rosszindulatú bejegyzés volt,ahogy ezt kaptam- :/ :( Köszönöm mindazoknak akik kedvesen reagáltak a bejegyzésemre és a segítőkészséget is.Hamarosan akkor megyünk mi is. :) Üdv:H.

Bejegyezve: 2013.09.18 - 09:56Zita írta:

A 14.-ei esős napról nem készültek képek ? :(

Bejegyezve: 2013.09.17 - 13:07Domján Zsófia írta:

A tegnapi nap egy csoda volt, köszönöm az ott dolgozóknak, hogy ilyen élményben lehetett részem, mint a mesében olyan szépek és aranyosak voltak a kis tigribigrik. Remélem, lesznek még ilyen lehetőségek más állat születésénél is. :) Szép napot :) D. Zsófi :P

Bejegyezve: 2013.09.16 - 08:30
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ