Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 193
Tegnap: 2253
Összesen: 6785909
Összes találat: 17346363
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Takácsné Fehérvári Csilla írta:

Kedves Tibor!Voltunk egyszer Önöknél és minden nagyon szép és jó így mikor a Zuru 8hetes volt meg is simogattuk fényképeztük!Most meg ajánlottam osztálykirándulásnak az iskolába juni.12én lenne.Budaörsön lakunk iskola is itt van speciális iskola ahová beteg gyerekek járnak és mondták a tanár nénik a gyerekek nagyon szeretik az állatokat,majd megbeszélik,szülőin is megbeszéljük ami máj.elején lesz remélem NYER AZ ÖTLETEM és akkor Abonyba lesz a kirándulás!!!!!Azon leszek hogy úgy legyen.Köszönettel.Takácsné ui.ha beférek a buszba akkor én is velük megyek most 17hónapos kislányommal együtt


Magán Zoo válasza:

Kedves Csilla! Várjuk Önöket és a csapatot is nagy szeretettel. Üdv:maganzooE-mail
Bejegyezve: 2014.03.22 - 07:28Erika írta:

Ez a legjobb állatkert Magyarországon! A többi állatkert sehol nincs ehhez képest! Én is el tudok tölteni egy egész napot itt, és sose láttam szomorúnak az állatkertben lévő állatokat! Mindig viszek Bubinak almát, répát, Majmoknak, Páváknak kekszet, cicusoknak csirke húsikat! Nagyon jó érzés etetni őket! Tényleg van, hogy nem veszik fel a telefont, de akkor se érdekel, lemegyek és kész! Sok a dolguk, elhiszem. IMÁDOM EZT A HELYET!!!!!!!!!!

Bejegyezve: 2014.03.15 - 19:25Tünde írta:

Sziasztok! Látom, felpezsdült a levelezés! Az abonyi magánzoo a szívem csücske. Itt mindig boldog vagyok! Nem kicsit, nagyon! Természetesen mindenkinek minden nem lehet jó. Egy kedves látogató negyed órát várt a -szerinte- jegyüzérre.Talán soha sehol nem kellett várakoznia, sorban állnia, talán mindig minden azonnal teljesül az életében. Én gyakran megyek a parkba, a pénztáros hölgy mindig ott volt a pénztárban. Szomorú állatot soha nem láttam. Biztos elfogult vagyok. Én Bubit látom heverészni majd röfögni, hogy ott ne hagyjam. Zinuát és Mungót látom meg Ancit és Apcit-éppen döglenek.... na és? Az én kedvemért táncoljanak? Én nem tudom 25 perc alatt körbejárni a kertet mert ennyi idő alatt jó ha Abuékig eljutok. Nem vagyunk egyformák....van, hogy én is hiába telefonálok napokig, nem veszik fel, és igen, lehet, hogy ismerősömnek többet megengednek tigris simiből mint nekem...az már az én dolgom, hogy ezt hogyan kezelem, és engem minősít. Magánzoo: én így szeretlek!

Bejegyezve: 2014.03.14 - 09:11Simon Veronika írta:

Kedves Angyal Mónika! Szívenszúrtál! Van akinek tetszik másoknak nem. Szerencsére akiknek tetszik azok visszajárnak rendszeresen és remélem egyre többen leszünk.Én eddig még soha nem láttam Tiboréknál szomorú állatot. Ide annak érdemes ellátogatni, aki valóban szereti az állatokat, mert az állat ezt megérzi és viszonozza. ui.: Legutóbb mikor ott jártam az öreg puli, Bütyök odajött hozzám létlábra állt és átölelt. Ezt hívják úgy, hogy önzetlen szeretet.

Bejegyezve: 2014.03.13 - 14:18Nem celeb! írta:

Ajánlom pörgessétek át a Szibir és Ussuri simogatásáról készült több ezer képet. Egyik sem celeb aki a képeken kézben fogja a kicsi tigriseket. Egyébként bárkit kiszolgálnak úgy mint bármelyik celebet. Engem is. Csak fogadjátok el, hogy nappal dolgoznak. Nyitva vannak, a főoldalon olvasható! Látogass el és keresd személyesen, készséggel fogadnak.

Bejegyezve: 2014.03.12 - 20:51kicsi írta:

Angyal Mónika kedves! valszínú, hogy nem ismered a tulajékat főleg Tibort. Nem írnál róla így. Egy tipp. Tibor szokta az előadásaiban mondani. Ha nem éred el telefonon küld egy sms.t és visszahív. TUTI!

Bejegyezve: 2014.03.12 - 20:40Gyöngyi írta:

Szia Móni! Szerintem írj mailt, ha két hete hívogatod Őket lehet már mailre kaptál volna választ. Sajnos telefonon nehéz elérni Őket, éppen költözködés alatt és építkezésben vannak. Szerintem nincs idejük felvenni a telefont. Az említett negatív hozzászóló meg rossz időben volt és Én akárhányszor ott jártam egy szomorú állatot se láttam. A celebeket Én se bírom, hogy Ők kivételek mindenhol... A parkba érdemes ellátogatni, igaz nem nagy terület, de fél óra kevés rá. Én ha sietek 2 óra kell hozzá, hogy mindent körbejárjak. Egyébként fél napokat töltök ott vagy volt olyan is nem egyszer, hogy nyitástól zárásig ott jártam. Mit szeretnél megtudni a parkról egyébként? Üdv.: Gyöngyi

Bejegyezve: 2014.03.12 - 19:47Angyal Mónika írta:

Az említett telefon hívások pedig azért voltak, mert nincs az oldalukon túl sok (aktuális)információ, ahogyan előttem ezt néhányan meg is írták,jelezték. Bár lehet azért, mert nincs is mit kitenni. Ha az egyik úr bejegyzésére gondolok, miszerint fél óra alatt körbe lehetett menni, és csak néhány szomorú állattal találkoztak.Majd csalódottan távoztak Ha erre gondolok hirtelen már nem is csodálkozom ezen az egészen. És örülök, hogy voltak néhányan, akik ezt le is írták, még, ha magukat nem is érdekli. De nekem meg jó néhány embernek még igen hasznos olvasmány. Csak kár, hogy ezt nem két héttel ez előtt olvastam el. Akkor nem hívogattam volna önöket gyakorlatilag minden nap. Célszerűbb lenne levenni a telefonszámokat az oldalról. Mert dísznek jó, de másra nem.

E-mail
Bejegyezve: 2014.03.12 - 17:03Angyal Mónika írta:

Tisztel Állatkert! Mielőtt meg írtam volna ezt a levelet elolvastam néhány hozzá szólást. Így rájöttem, nem bennem van a hiba. Azt gondolom, hogy, ha kettő hete hívogatom az állatkert mind vonalas mind pedig mobil számát, azért azt gondolom egyszer talán illene felvenni. Persze, olvastam a kiírást...Miszerint sokak hívják önöket . De erre most talán csak annyit reagálnék, hogy a mi cégünket is sokan hívják még is vesszük a fáradtságot, hogy , ha épp nem is tudjuk felvenni a telefont, azért vissza hívjuk a nem fogadott hívásokat. Az már mindegy is miért kerestem volna önöket. Mert úgy látom inkább csak arról szól ez az állatkert ,hogy a celebek elmehessenek fotózkodni. A rengeteg negatív hozzászólás azt hiszem sok mindent elárul. Igyekeztem finoman fogalmazni, de azt gondolom egy magántulajdon kézben lévő cégnek,vállalkozásnak sem szabadna megengednie ezt. Főleg, ha valóban az a cél,hogy elmenjenek az emberek,esetleg örökbe fogadjanak állatokat és ezzel ott hagyják a pénzüket.

E-mail
Bejegyezve: 2014.03.12 - 16:55Ricsike írta:

Csodálatosak vagytok Nadinka, Jana, Szibír és Usszurit. Szépen összeszoktatok, és nagyon barátságos, kedves természetetek van. Jók lettek a képek az összeengedésről!

Bejegyezve: 2014.03.11 - 19:34Ricsike írta:

Milyen nagyok lettek a fiúk!

Bejegyezve: 2014.02.17 - 10:31Lőrincz Zsuzsanna írta:

Mégis jól láthattam a webkamerán keresztül, hogy többen vannak a kelleténél. Nagy élmény lehetett - gondolom ezt megelőzte egy hosszú szoktatási idő is. Szépek, egészségesek, jó rájuk nézni! Tibor, köszönjük nektek! No meg a tigriseknek is.

E-mail
Bejegyezve: 2014.02.02 - 14:31Tünde írta:

Micsoda jeles esemény!!!! Köszönjük a képeket!!!! öröm ét bódottá.... :)

Bejegyezve: 2014.02.02 - 13:11Ricsike írta:

Boldog Új Évet Csodálatos Csíkos Szépségeim: NADINKA, Jana, Reika, Szibir, Usszurit!

E-mail
Bejegyezve: 2014.01.30 - 12:46Márta írta:

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy mind a három tigris megvan? Mert a kamerán csak kettőt látok. (a lányokra gondoltam)

E-mail
Bejegyezve: 2014.01.26 - 12:53Tünde írta:

Micsoda fekete-fehér felvételek! Hogy ízlik a hó gyönyörűségeim? Idilli lenne veletek játszani a hóban (is)!!!

Bejegyezve: 2014.01.25 - 08:44... írta:

Már többször írtam e-mailt és nem kaptam választ!

Bejegyezve: 2014.01.22 - 10:10Nagy Ani írta:

Mi is voltunk a Nyíregyházi állatkertben ott is üresek voltak a kifutók, mindenhol gépek dolgoztak. Ilyen a tél. Mi viszont hétvégén elmentünk Abonyba és jó élménnyel jöttünk el. A Buborék játszott a kistigriseket megsimogattuk. Hozzánk majdnem minden állat odajött. Megyünk tavasszal.

Bejegyezve: 2014.01.19 - 10:11Gábor írta:

2014.01.12-én Az élettársammal meglátogattuk az Abonyi állatkertet mert nagyon sok jót halottunk róla sajnos nagy csalódás ért minket, hogy miért is azt mindjárt részletesen le is írom. Ahhoz hogy az ember belépjen egy ilyen létesítménybe ugyebár mint minden helyen belépőt kell vásárolni a belépőkapunál na ez kb. 15 perc várakozás után sikeres dolog lett sajnos nem a sorban állás hanem a jegyüzér várása miatt, az egész állatkertben csak lustálkodó és szomorú állatokat látunk és persze rengeteg üres ketrecet, kb. 25 perc alatt bejártuk az egész állatkertet.

E-mail
Bejegyezve: 2014.01.18 - 17:53Durai Ang. írta:

Sziasztok! Kérlek titeket tájékoztassatok a kis-tigrisek láthatóságáról. Semmi nincs róluk fent. Hétvégén mikor láthatók? Hallottam ilyet hogy 11-kor de nem találok róla semmit. Angi

Bejegyezve: 2014.01.07 - 09:41Erika írta:

Boldog Új Évet kívánok az állatkert minden lakójának!

Bejegyezve: 2013.12.31 - 18:56Adri és Gábor írta:

Kedves MagánZoo! Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben, látogatókban gazdag boldog újévet kívánunk! Egyúttal érdeklődünk, hogy a december 28-29.-ei hétvégén láthatók lesznek-e a kis tigrisek? Egész nap kint lesznek a kifutójukban vagy csak a szokásos napi kétszer egy órára bújnak elő?

E-mail
Bejegyezve: 2013.12.27 - 09:14Bene MártaÁ írta:

Áldott Békés Karácsonyt kívánok Tóth Tibornak és családjának a park gondozóinak, és a csodálatos állatkáknak is. (Tigriseknek még jobbat, még szebbet)

E-mail
Bejegyezve: 2013.12.25 - 13:33Kriszti írta:

Boldog , békés Karácsonyt kedves Tóth család!

Bejegyezve: 2013.12.24 - 18:36Hollósi Csaba írta:

Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok nektek !

E-mail
Bejegyezve: 2013.12.24 - 10:56Gyöngyi, Csilla és Marika néni írta:

Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Bejegyezve: 2013.12.23 - 20:08Erika írta:

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok az állatkert minden lakójának!

Bejegyezve: 2013.12.22 - 22:22Gyöngyi írta:

Jó pihenést kívánok a télre a kis drága állatkertemnek és lakóinak, valamint nem utolsó sorban tulajdonosainak és dolgozóinak. A hétvégékre kívánok sok látogatót! Sok puszi

Bejegyezve: 2013.12.02 - 20:09Kiss János írta:

Tisztelt MagánZoo! Ezúton szeretnék köszönetet mondani a saját,az egész családom,és barátaim nevében azért amit létrehoztak. Nagyszerű élmény,ahogy ilyen közelről csodálhatjuk az állatokat. Személyes kedvenceink az oroszlánok,és Mo-n. szinte minden állatkertben megnéztük már a nagymacskákat,de ilyen szép oroszlánpár (Anci,Apci) csak Abonyban van. Miattuk és a többi állatért,még biztos sokat megyünk. Üdvözlettel,és köszönettel, Kiss család

Bejegyezve: 2013.11.28 - 21:03Simon Andrea írta:

Köszönöm ezt az életreszóló élményt,hogy a kezemben tarthattam egy kistigrist.Szavakba nem önthető az a boldogság amit most érzek,nagyon köszönöm.Jó érzés volt látni hogy mennyire szépen vannak tartva az állatok,hatalmas gratuláció minden ott dolgozónak.

E-mail
Bejegyezve: 2013.11.04 - 15:23
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ