Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 28
Ma: 783
Tegnap: 2253
Összesen: 6786499
Összes találat: 17347651
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
simon veronika írta:

Szégyelje magát, aki olyasmivel etette meg a fehér tevét, ami nem tevének való eledel. A látogatási szabályzatot el kellene ám olvasni! Mindössze 10 ponjta van és a 7.-dik az etetésről szól.Meg is lehet kérdezni a gondozókat, hogy kinek, mit szabad adni. Ajsának kívánok mielőbbi gyógyulást a kínzójának, meg hasonló élményt , mint amit szegény jószágnak okozott!

Bejegyezve: 2014.08.09 - 21:31Juhász Marcsi írta:

Sok jót írnak és én is csak ezt tapasztaltam! Minden állat nagyon jól él a fehér kis oroszlánok meg valami ritka szépségek. Csak az álmokban látni hasonlót. A simogatáson az előadás pazar. A Tibor szaktudása, humora, szerénysége, élményei és ahogy elmeséli lenyűgöző. Ugyan azt a szeretetet sugározza mint az állatai. Bárki bármit mondhat én és családom ebben az országban még ehhez hasonló kiszolgálást nem kaptunk. Ahogy mindenkihez odabújtatta a kölyköket és ahogy átölelt minket is a fiú kis oroszlán az ritka élmény. Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, köszönjük. És ha nyerünk a lottón a legnagyobb részét nekik adjuk!

Bejegyezve: 2014.08.01 - 15:44Dávid Zsolt írta:

Borzasztóan jól éreztük magunkat önöknél. Nagyon szinvonalasan msélt a tuljadonos úr az egész történetükről. Nem száraz sallang szöveget amit betanult egy könyvből hanem amit az életben tapasztaltak, és ez nagyon tetszett. Órákig elhalgatnám 29 éves fejjel úgy figyeltem mint egy kisgyerek szívből kívánom hogy a rajongásuk az állatok iránt megmaradjon és az állatkert folyamatosan fejlődjön mert jó irányba mennek. Egy üde színfolt az egész úgy ahogy van. Tisztelettel és üdvözlettel Dávid zsolt.

E-mail
Bejegyezve: 2014.07.29 - 00:26adminnoname írta:

Tigris simogatni nem lehet. Ami most éppen van és be kell érni Velük is, fehér oroszlán kölykök! :-) A hírekben olvashat róluk. Nekik is örülni kell, hogy legalább van egy hely ahol nem üvegen keresztül láthatók ezek a gyönyörű nagy macskák, hanem még a közönség elé is hozzák napi kétszer is! Ez szenzáció!!!

Bejegyezve: 2014.07.28 - 21:14Schwäbl Rita Anna írta:

Tisztelt Magán Zoo! Szeretném megkérdezni, hogy van-e most lehetőség tigrist simogatni? Ha most nincs, akkor előreláthatólag mikor lehet? Előre is köszönöm válaszát! Üdvözlettel: S. Rita Anna

E-mail
Bejegyezve: 2014.07.18 - 16:10Bodó Gabriella írta:

Kedves Katalin, kedves Tibor! Örülök, hogy családommal támogathatjuk állatkertjüket. Fantasztikus élményben volt ma részünk. Sok erőt és kitartást kívánunk a jövőben. Az önök megvalósult álma valósította meg a mi álmunkat. Soha ne álljanak be a sorba! Szeretettel és üdvözlettel: Bodó Gabriella, Makai Gusztáv

E-mail
Bejegyezve: 2014.07.03 - 21:40Dóra írta:

Nagyon nagy élmény volt megnézni és egy kicsit megsimogatni az oroszlán kölyköket. Az állatkert igazgatója egy rendkívül szimpatikus, nyílt, közvetlen ember, élmény volt hallgatni az előadását. Aki szereti a nagymacskákat látogasson el ide, sokkal élvezetesebb mint egy nagy állatkert. Köszönjük az élményt. Reméljük lesz még lehetőségünk ellátogatni önökhöz.

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.26 - 18:23Így is jó! írta:

Nagyon családias, meghitt hangulatú volt a bemutató a kis oroszlánokkal. Egyáltalán nem hiányzott, hogy megsimogassuk őket. Végig mosolyogtuk az egy órát. Kevesen voltunk, mindent hallottunk. Tünemények és gyönyörűek a kis fehér oroszlánok. Köszönjük szépen! nagyon nagy élmény volt.

Bejegyezve: 2014.06.25 - 10:39Simon Veronika írta:

Kedves Katika és Tibor! Köszönöm a mai élményt. Az én Vizitündéremet ma is sikerült szép szóval kicsalogatni a medencéből, kétszer is.Ha lesz nagyobb fürdőkádam hazahozom.

Bejegyezve: 2014.06.16 - 21:06oroszlán rajongó írta:

Kedves Makka Gabi! Csak egy észrevételem volna, ami én velem és családommal esett meg, DE Gyöngyösön még tavaly ( biztos rosszkor voltunk): a kis oroszlánok tényleg aranyosak voltak, de a kiírás szerint ott figyelmeztettek, hogy nem lehet felvenni őket és agyon tapizni, ahhoz képest aki velünk együtt bekerült egy úgymondván oroszlán néző simire az felvette , dögönyözte, míg más oda se fért , hogy megnézze őket és a bent lévő gondozó egy szót se szólt rá, majd kb. 5 perc múlva közölte ennyi volt, s már tessékelt kifele az ajtóhoz. Ez szerintem nem volt tisztességes dolog. :( A durva az egészben az , hogy mi is nem kevés kilométert utaztunk Gyöngyösre annak a reményében, hogy egy kicsit közelebb kerülhetünk a kis kölykökhöz, s, ez nem sikerült második próbálkozásra sem ott. :( Nekünk Abonyban sokkal jobb tapasztalataink voltak!!! :) Ez csak észrevétel!

Bejegyezve: 2014.06.16 - 14:28Judit írta:

Ahány ház annyi szokás! Lehet, hogy más de nem biztos, hogy az a jobb, persze lehet, már akinek. Mi élvezettel hallgatjuk azt a rengeteg információt, az előadást és élvezzük az egész hangulatát. Mi is messziről járunk de megyünk még. Mindenkinek sosem lehet megfelelni.

Bejegyezve: 2014.06.16 - 06:06Makka Gabi írta:

Kedves fórumozók! Mi egy hete voltunk az állatkertben csak a kicsi fehér oroszlánok miatt. Sajnos a gyerekekkel nem sikerült közel kerülnünk, mert nem hagyott senki helyet. Mi direkt ezért mentünk le 100 kmert, és nem sikerült megsimogatnunk őket, még csak közelebbről látni sem. Ez persze nem panasz de tényleg ha valaki nem erőszakos és nem akar lökdösődni akkor nem fog látni semmit. Nálunk sem volt senki aki ezt észrevette volna, viszont igen sokan voltak ezért ez érthető. Most mi Gyöngyösre fogunk menni kicsiket simogatni, mert ott máshogy csinálják. Makka Gabi

Bejegyezve: 2014.06.15 - 22:55Fülöp Mónika írta:

Többször voltam már nálatok,ma is hatalmas élményben volt részem,örömmel tölt el a tudat ,hogy vannak olyan emberek még a világban mint Tibor ,nagyon tetszett az a közvetlenség amivel fogadott mindenkit,élveztem az ott töltött idő minden percét a tejszínhabról most már mindig a gyönyörű tigriseitek jutnak eszembe.Köszönöm a felejthetetlen élményt!

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.15 - 18:35Marica írta:

Sam! Én pünkösdvasárnap voltam ott, rengetegen voltunk, iszonyú hőség volt, nem tudtam volna már előtte 1 órával odaállni, hogy az első sorban állhassak. Amikor Tibor kihozta a 2 kisoroszlánt, akkor mentem oda, a tömeg mögé, de mert normál emberi stílusban megkértük az embereket, hogy aki már oda jutott, menjen el, így a rendelkezésünkre álló 40 perc alatt végül mindenki, aki akarta, megsimogathatta a kis drágákat. Szóval, ha mindenki kultúrember módjára viselkedik - ha mégse tenné magától, akkor meg lehet kérni rá -, kordon nélkül is működik a dolog. Idézném József Attilát: nem vadak, elmék vagyunk . Én meg 1x nagyon köszönöm Tibornak az élményt! Nagyon sok barátomnak elújságoltam, biztosan ők is felkerekednek, hogy oda látogassanak!

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.13 - 06:55Hargittai Kata írta:

Kedves Tibor! Szeretném a magam, a családom és még nagyon sok ember nevében megköszönni neked és Katinak, hogy beengedtek minket a világotokba. Ugyan a nehézségeket többségünk nem látja, csak az aranyos állatokat, akiket nagy-nagy szeretettel és hozzáértéssel neveltek. Irigyek és ostobák vannak és mindig lesznek, ne törődj velük. Dumálni könnyű, de a zászló áll mindenkinek, lehet próbálkozni és jobban csinálni, nem itt marhaságokat összehordani. Szóval sokunknak ti vagytok a nyugalom szigete, a mosoly országa. Kívánom, hogy még nagyon sokáig tudd örömmel csinálni azt amit eddig. Köszönjük még százszor. És akkor is menni fogunk, ha csak a hátsó sorból láthatjuk a kicsiket. Tavaly is volt rá példa a fiúknál, és túléltük. Söt, azóta is rendszeresen látogatjuk őket. :)

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.10 - 20:50zookeeper írta:

És mi van a kis oroszlánokkal nagyokos!!!! Ezt elfelejtetted? Hogy élnek! Ez nem a magyar foci. Téged tényleg terelgetni kéne de nem a birkák közt hanem a marhák között. Inkább foglalkoznál a saját dolgoddal amit elég szarul végzel. Nézz magadra és rájössz!!!

Bejegyezve: 2014.06.10 - 20:15Sam írta:

Pl: A fa korláttal párhuzamosan kialakítva, attól mondjuk 1m távolságra és a napernyők alatti részhez egy kis asztal, azon játszhatnak a kölykök, nem kell őket húzni vonni a korlát egyik végétől a másikig és biztos hogy 3x ennyi embernek is jut 2-3 perc testközelség (a gyerekeknek is akinem Ön hiába mondja hogy menjenek előre, sajnos nem tudnak átmászni a felnőtteken). Utána pedig (kedves Györgyi) nem kell elmenni csak épp visszaállni a sor végére és ugyanúgy nézni őket mint most csak 1m-el távolabbról. Aki kitartó az pedig akár 3x is sorra kerülhet. Akkor senki nem fogja tőle sajnálni a 3x alkalmat. Nem hiszem hogy ha már ennyit küzdött ezért a helyért akkor egy ilyen egyszerű problémára azt a megoldást választaná hogy megszüntetni. Ön biztos hogy nem az a fajta ember aki a megoldás helyett inkább feladja a dolgokat, ugye igazam van?

Bejegyezve: 2014.06.10 - 19:28Sam írta:

Kedves Tibor, köszönöm hogy válaszolt. Ne értsen fére, mindenki tisztában van vele hogy amit Ön tesz az állatokkal/állatokért az példa értékű és maximálisan tisztelendő. Viszont az is látszik hogy Ön abból indul ki jogy az embrek is olyan jófejek mint az állatkái. De sajnos nem. Ön roppant jól ért az állatokhoz ezt sizta sor, viszont ha állatokat mutat embereknek akkor óhatatalanul az emberekhez is kell értenie. Ezért írtam hogy az öccse erre sokkal jobban figyelt, aki magától nem adta át a helyét annak minden körben szólt. Kedvesen. És még legnagyobb tahó is puffogás nálkül hátrament. Ennyi. Persze ez plusz energia, erre megoldás a vezetett útvonal (csak hogy ne karámnak hívjuk).

Bejegyezve: 2014.06.10 - 19:22Sam írta:

Kedves Györgyi, nyilván aki paraszt módon ott áll 45 percet és eszébe sincs mást odaengedni (persze nem is szól neki senki) annak nem tetszene a kordonok közti odajutás lehetősége. De úgy legalább mindenkinek jutott volna 2 perc, nem pedig 15 elöl dekkoló embernek 45 perc (+ 2-3x nyakba adás, de megértem az embereket nehezebb megkülönböztetni hogy kinél volt és kinél nem), másik 30-nak meg nulla. Ha kicsit körülnéz rájön hogy (ahol nincs sorszám) mindenhol ilyen kordonok közt terelik a magyart (posták, hivatalok, stb) különben átmegy tolakodó, önző bunkóba aminek a normális ember látja a kárát. Sajno ez van, ilyen a magyar nép egy jó nagy része, és ezt ma is sikeresen bemutatták. Gratulálok. Meg azoknak is akik ezt a fajta magatartást tartják normálisnak.


Magán Zoo válasza:

Kedves Sam! Elnézést kérek, ha csalódást okoztam, de én egy nagyon egyszerű ember vagyok és lehet, hogy nem nőttem fel az ekkora érdeklődéshez. Az biztos, hogy nagyon nagy lelkesedéssel és jó szándékkal, szeretettel teszem és fogadom a vendégeimet, de sajnos ez nem mindig elég. Egyet tehetek. Átgondolom, tanulok az észrevételből, vagy ezt a plusz szolgáltatást amit nem sokan tesznek megszüntetem. Üdvözlettel: Tóth TiborBejegyezve: 2014.06.10 - 17:42Sam írta:

Kedves Doki, ha önöknek az volt a cél hogy 3 sor emberen át lássanak kis részeket a kölykökből akkor az a maguk dolga. A legtöbb ember azért megy oda hogy közelről lássa őket, nem úgy ahogy a tv-ben is meg tudja nézni. Az meg hogy kinek kire van szüksége nem az ilyen önjelölt állatkerti ügyvédek dolga eldönteni. Ha nem tud olvasni és nem érti a probléma lényegét az pedig magát minősíti.

Bejegyezve: 2014.06.10 - 17:35Vági Györgyi írta:

Mikor a Pesti állatkertben megnéztük a kis elefántot akkor tereltek bennünket mint a birkákat. Két percet láttunk is belőle, majd megköszönték illedelmesen a látogatást. Abonyban ha folyosó lenne akkor meg az lenne a baj. Tibor! Neked már csak ilyen az életed. Csináld míg tudod mert mi sokan megyünk!

Bejegyezve: 2014.06.10 - 15:14Doki írta:

Kedves Sam! Szerintem önre nem is vágyik ez a kis park! Ez a hozzászólás csak önt minősíti! Mi sem simogattuk meg, de nem is ez volt a lényeg (pózolni a képen) de lehet,hogy több élményt kaptunk mint bárhol máshol.

Bejegyezve: 2014.06.10 - 14:51Sam írta:

Kétlem hogy ezek után azon ismerőseim akik le szándékoztak volna menni autóznának 200km-t, 50% eséllyel totál feleslegesen. Majd ha csinálnak egy normális folyosót (nem bonyolult,csak akarni kellene) amibe az átlag ostoba bunkó magyar birkát be KELL terelni, ezáltal valóban mindenki meg tudná simogatni őket, na majd akkor megyünk. Addig ennek semmi értelme, képeket a weboldalon is látunk...

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.10 - 14:01Sam írta:

Minden rosszindulat és rosszakarás nélkül azt tanácsolom akkor menj le ide ha: -bunkó paraszt vagy aki előre áll és esze ágában sincs hátrébb menni, nyugi senki nem fog szólni (már akinek ez a dolga lenne) és akár 3x is a te kezedbe adják a kölyköt. -nem a Tibor van szolgálatban,Ő ugyanis akármilyen jófej egyszerűen évek óta képtelen rendesen megszervezni hogy valóban MINDENKI hozzáférhessen a kölykökhöz. Ahelyett hogy szólna a sudribunkó birkáknak hogy engedjenek már oda mást is (ő megtehetné a saját állatkerjében,a látogható nem azért fizet hogy a parasztokkal küzdjön, azt ingyen is lehet), inkább harmadszor is az elejétől ott álló tahónak adja a nyakába, nem annak aki 45 perc napon állás után végre előre jut. Kedves Tibor,nem értem miért mondja hogy azt szeretné hogy mindenki örömmel távozzon ha valójában annyira nem képes hogy pár birkát odébb tereljen.Az öccse (?) sokkal profibban kezelte a dolgot (a tigriseknél), elmondja hogy aki megsimogatta, kézbe kapta az menjen hátrébb.

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.10 - 13:59markovics Judit írta:

Ha ismerik Önt és jártak az állatkertjében, ha láthatták a szibériai tigrisek reakcióját, amikor Önt meglátták, hogyan lehetséges ez??? Ránk ez, és a többi látnivaló nagy hatással volt, és kívánjuk, hogy váljanak valóra az álmai, sokáig tudjon állatkertje működni, és Ön mint EMBER legyen példakép mindannyiunk számára! Köszönjük az élményt! Markovics Judit, Zádor Nóra, Dira Gábor

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.10 - 12:08Markovics Judit írta:

Kedves Tóth Tibor! 2014. június 8-i, vasárnapi abonyi kirándulásunk után újra elolvastam a honlapon fent levő tudnivalókat, ami a látogatás után új értelmet kapott. Természetesen a kicsi fehér oroszlánok simogatása csábított le bennünket a zoo-ba, amit egy cseppet sem bántunk meg!! Riasztó volt a nagy tömeg, akik mind közel akartak kerülni a kölykökhöz, de amikor Ön kilépett a házból 2 cumisüveggel a kezében és mesélni kezdett, az mindent felejtetett! A természetessége, elhivatottsága, vidámsága, nyugalma és a szeretet kisugárzása amikor beszélt, mesélt, elvarázsolt bennünket. Hogy testközelbe engedi a csöpp állatokat, sőt azt kérte, bújjunk hozzájuk, ezt nem saját privigéliumának megtartva, óriási és szinte hihetetlen! Életem során egy kezemen tudom megszámolni, hány emberrel találkoztam, akinek kisugárzása megfogott, de vasárnap óta Ön is közéjük tartozik!! Nem értem az ellenlábasokat, akik gáncsoskodtak/nak, akikből ez a park negatív érzéseket vált ki. Ha ismerik Önt és jártak az

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.10 - 12:06Jánossiék írta:

Kedves Magán zoo! Sokan voltunk, nem is bíztunk abban, hogy közel kerülhetünk a hófehérkékhez. De kitartásunk gyümölcse egy örök élmény! Tünemények és csodálatos a többi állat is. Tibor! Az előadás és amit a tigriseknél kaptunk az egyedülálló. Az előadásában fellelhető szaktudása és ahogy a tapasztalatait átadta, az minket biztosan, de szerintem sokakat lenyűgözött. Köszönjük az élményt. Menni fogunk és akit ismerünk mindenkit küldünk! Tisztelettel! Jánossi Család, nyolcan.

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.10 - 09:33Marica írta:

Nagyon szépen köszönöm a mai csodálatos élményt: a közvetlen találkozási lehetőséget a tüneményes 2 fehér oroszlán bébivel! Annyira kedvesek és szépek, olyan finom puha a bundájuk! Az összes többi állatot is örömmel néztem meg. Gyönyörűek a tavaly még kölyök tigrisek - olyan jó volt látni, hogy szeretik a gazdit, Tibort! Kellemes az egész környezet, nagyon jól éreztem magam. Mindent összevéve nagyszerű napot tölthettem a Magán Zoo-ban! További nagyon sikeres munkát és sok-sok látogatót kívánok! Mert megérdemlik!

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.08 - 21:55Hajdu Gabriella írta:

Olyan kérdésem lenne, hogy SZÉP kártyával lehet fizetni? :)

Bejegyezve: 2014.06.05 - 17:56egy boldog visszajáró látogató írta:

Kedves Tibor! Mi volt az a tvműsor, amiben szerepelt a két kis oroszlánkölykötök, mert bár elmondtad, de elfelejtettem. 😞 De ismételten jól éreztem magam nálatok!!! 😊 Köszönöm, hogy vagytok! Szebbé varázsoljátok az ember napját, azzal a családias és barátságos légkörrel, ami tapasztalható nálatok!😄

Bejegyezve: 2014.06.04 - 18:57
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ