Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 195
Tegnap: 2253
Összesen: 6785911
Összes találat: 17346365
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Csibe írta:

Remek hely nagyon jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha arra visz az utunk még biztos betérünk.

E-mail
Bejegyezve: 2014.09.21 - 17:45Nagy Márta írta:

Kedves Elégedetlen Látogatók! Nem gondolják, hogy akik kivételezetten simogathatták a kis kedvenceket, azok nem a pénzüknek, az erőszakosságuknak, vagy a követelőzésüknek köszönhetik, hanem az ember- és állatszeretetüknek, a megértésüknek, a tapintatuknak, a kedvességüknek és az alkalmazkodóképességüknek. Talán mindenekelőtt Önöknek kellene változtatni a természetükön és akkor jobban megértenék az állatkert tulajdonosait. Tökéletes környezetet biztosítanak valamennyi négylábúnak és maximálisan igyekeznek kielégíteni valamennyi kétlábú igényét is. San Diego-tól Sydney-ig számtalan állatkertet láttam már életemben. De ABONYBA mindig úgy érzem, mintha HAZA JÖNNÉK!!! Hálás köszönet érte Tibornak és családjának!!!

Bejegyezve: 2014.09.19 - 11:25Tapasztaltam írta:

Én nekem tetszik az állatkert mindannak ellenére, hogy többször meg lettünk már vezetve és senki nem tud olyan információt adni ami megállja a helyét. Egyszer lehet őket simogatni egyszer nem, illetve miután már (telefonban) azt mondták hogy egyáltalán nem lehet bemenni még utána is láttunk itt ott képeket vendégekkel, sőt ismerősökkel is. A kivételezést én sem bírom. Talán fogunk még menni.

Bejegyezve: 2014.09.03 - 21:18Pap Gábor írta:

Én ezt nem értem! Ha 25-én már mondták nekik, hogy nem lehet már simogatni, emelgetni akkor miért mentek vissza 3 nappal később. Miben bíztak? Mikor már világosan megírták az oldalon is,hogy már véget ért a több hónapig tartó simogatás. Mi értelme volt ennek a bejegyzésnek? Pont Tiborral!!! Aki egy fantasztikus, jó ember. Aki nem szereti az nem ismeri! Ismerje meg Zoltán! Ajánlom Önnek! Az Isten Áldja a munkájukat Tibor.

Bejegyezve: 2014.09.03 - 10:03EgyELégedetlenLátogató írta:

Baranyai Ibolya: megértem Önt. Nem én vagyok ideges és szomorú, hanem a fiam. Eléggé elszomorító volt látni, ahogyan megtört az álma, hogy ölbe vehessen egy oroszlánt. De aztán elfogadta és ennyi. Mindenkitől elnézést kérek a csúnya szavakért, csak nagy fájdalmat éreztem a kisfiam (aki mindemellett beteg) iránt. Hát ez van, az élet kemény. De mindenekelőtt remélem a fehér oroszlánok jól érzik önöknél magukat.

Bejegyezve: 2014.09.02 - 20:39EgyELégedetlenLátogató írta:

Nem, mi nem az a család vagyunk. Az igaz, hogy 29-én jártunk ott, de sajnos nem tudtam önökkel beszélni. Ellenben 25-e környékén (amikor először voltunk ott önöknél, másodszor 29-én) nemleges választ kaptunk, azzal az indokkal, hogy az oroszlánokat nem lehet emelgetni, nagyok már. Megértettük, s ennyi. Sajnálom. Igazából nem én (Zoltán) vagyok elszontyologva, hanem a kisfiam. Mi nem az a család voltunk, akivel 29-én beszéltek. Üdvözlettel: Zoltán.

Bejegyezve: 2014.09.02 - 20:34Baranyai Ibolya írta:

Kedves Elégedetlenlátogató , úgy látszik, nagyon különbözőek az emberek meg a kívánságaik. Például én fantasztikusan érzem magam mindig ebben a vadasparkban. Az állatok kényelmes, tágas kifutókban vannak, nem úgy, mint másik magánállatkertben. Ha ott vagyok, leülök a tigrisek meg az oroszlánok kifutója mellé és élvezem a csendet, az állatok motozását, fotózgatok, olvasok. Ez a nyugalom nekem nagyon sokat jelent. És ha megengedik, hogy kicsit megszeretgessem a kisoroszlánokat, hát az már hab a tortán! Örülök, hogy a tulajdonosok tiszteletben tartják az állatok természetét, akaratát, és hogy az állatok kényelme a legfontosabb. Sajnálom ezt az elégetetlen látogatót, mert úgy látszik, neki nem fontosak az állatok, csak az ő akarata. Ez abból is látszik, hogy nem jut eszébe, hogy a mauritiusi állatkertben talán azért lehet bemenni a felnőtt tigrisek, oroszlánok közé, mert be vannak drogozva. Az olyan helyeken csak a pénz számít, az állat nem.

E-mail
Bejegyezve: 2014.09.01 - 16:31Simon Veronika írta:

Nagyon boldog születésnapot a világ legszebb, legtündéribb fehér cicusainak, Mombasának és Nalának.

E-mail
Bejegyezve: 2014.09.01 - 11:28Dávid írta:

Azért én megnézném azokat a fotókat amiket a nagy tigrisekkel és oroszlánokkal készített Casellában. Álmodik a nyomor!

Bejegyezve: 2014.09.01 - 09:33Réka (Mohács) írta:

Szerintem nagyon jó állatkert az abonyi! Hihetetlen élmény, amit a vezetőség nyújt a látogatóknak! Szerintem inkább örülni kéne, hogy van Európa közepén egy olyan állatkert, ahol megengedik az oroszlánsimogatást! Mi mindig gyakori látogatói leszünk az állatkertnek, még akkor is, ha Mohácsról 200 km-t kell utazni. Kitartást a vezetőknek!

Bejegyezve: 2014.08.31 - 16:52HorváthBeáta írta:

Szerintem meg ez egy igazán jó kis állatkert! Örüljünk, hogy Magyarországon belül is tudunk vadállatokat simogatni!

Bejegyezve: 2014.08.31 - 14:09EgyELégedetlenLátogató írta:

ZAóta minden évben kimegyünk arra a szigetre, mert szép a tengerpart és tényleg vendégszeretőek az emberek. Sajnos ezt hiányolom önöknél (a vendégszeretetet), persze mindennél fontosabb az állatok egészsége, mert ugye veszélyeztetett álltatok, de akkor könyörgöm miért megy ez a nagy kivételezés másokkal??? Ne menjetek Abonyba, ha élményeket akartok és szeretitek a nagymacskákat, menjetek a Caselába. ÜDV. Zoltán Mauritiusról.


Magán Zoo válasza:

Kedves Zoltán és a többi olvasó! Általában nem szoktunk reagálni egy egy beírásra, mert természetesen elfogadjuk vendégeink véleményét. Zoltán ezt tapasztalta nálunk! Más meg mást. Azon is gondolkodtam, hogy ki is lehet ő? 29-én nagyon kevesen voltak. Csak egy család ajánlott külön kenőpénzt hogy bejusson a fehér oroszlánokhoz. Elmagyaráztam, hogy nálunk első az állat és nem szoktuk elfogadni az ilyen felajánlásokat. El is fogadta a család az érvelésem és a beszélgetés végén az Úrnak megígértem, hogy azért odaviszem az oroszlánt, hogy láthassa, a vendég is számít. Így is történt. Tanúja is volt, hogy milyen nagyok és nem egyszerű mutatvány már őket felemelni így 40 kilósan. Persze ennek a napnak az az egy órája Sheyla Bonnick a Boney M énekeséről (akit bejegyzésében sértő jelzővel illetett) szólt. Hetekkel ezelőtt felírtuk már az oldalunkra. A család minden tagja közös fotót készített vele, ha jól tudom minden egyes tagja a családnak. Aztán megköszönték, hogy itt lehetnek, de végül csak kiverte a biztosítékot, hogy van aki bemehet a kis oroszlánokhoz. Remélem nem tévedek és jól azonosítottam a családot. Nem nehéz abból a 15-20 vendégből ez, mert az ittlétük alkalmával is ezekről beszéltünk amiket leírt. Minden esetre elnézésüket kérem ha úgy tűnik valakit is jogtalan előnyhöz juttattunk volna, vagy ha ők úgy látják. Akik így bejutnak a kis oroszlánokhoz nem a pénzt ajánlják, egészen mást. Lehet hogy Zoltán rosszul közelített? Van más módja is nem csak a pénz, hogy egy egy ilyen ritkasággal együtt hemperegjen. Sok ember igénybe veszi ezt a lehetőséget is nálunk és ritkább esetben játszik szerepet a pénz. Elnézést a hosszú reagálásért. Tisztelettel: maganZOOBejegyezve: 2014.08.31 - 12:52EgyELégedetlenLátogató írta:

29-én voltunk önöknél. Hát... nem is tudom, jó szar állatkert az önöké. Semmi látványosság, mi nem, bezzeg az a nő bemehetett az kisoroszlánokhoz. Jó nagy a kivételezés ezekkel a sztárokkal , pedig semmivel sem fizettek többet, mint az átlagos látogató. S ez jelen van mindig, ha simogató van. Mi ajánlottunk 10-20 ezer forint plusszt az öröbefogadás mellett, hogy egy kis kölyökállat simogatáson részt vehessünk, de csak akkor, mikor nincs tömeg, de elutasító választ kaptunk. Bezzeg ha egy sztár ****** bemerészkedik, azt azonnal bebocsájtsák. Azt kell hogy mondjam, csalódottan jöttünk haza. Ne menjetek ebbe a szar állatkertbe, inkább menjetek (spórolások után) Mauritiusra, a Caselába, ott bevisznek a felnőtt tigrisek, oroszlánok, gepárdok közé, csak fizetni kell. Mi két évet spóroltunk, s 2 millióból hármunknak kijött a Mauritius 2 hétre 5*os hotelbe,és ha fizettél, tisztességesen bevittek a nagymacskákhoz (nem volt kivételezés, hogy te sztár vagy, vagy nem. . Folytatás következik!!!

Bejegyezve: 2014.08.31 - 12:47Kiss Brigitta írta:

Ez valóban gáz! Hogy: az utca az pocsék. Szégyen, hogy a város csak élvezi az állatkert létét, de semmit nem tesz azért, hogy ez a nagyszámú odaérkező biztonságosan odajusson. A csárda előtt minden második autó felakad! Szégyen! Akár hányszor mentünk Mi is fent akadtunk és kikerülni se lehet a kátyús útszakaszt!

Bejegyezve: 2014.08.28 - 09:48NagyKrisztián írta:

KedvesMagánZOO! Nagyon tetszik az Önök állatkertje, kellemes délutánt töltöttünk el Önöknél. Szépek voltak az állatok, legfőképpen a hófehér oroszlánok. A lányom már nagyon várja az újabb csöppség simogatását (habár ő inkább jaguár- fan, de a tigrisek és az oroszlánok is bejönnek neki). Egyébként megkérdezném Önöktől (bár ezt előttem már megkérdezte valaki), várható e a költözés után újabb nagymacskafaj beköltözése az új állatkertjükbe? És előreláthatólag mikor lesz az állatkert költözése? Üdvözlettel és Sok sikert a továbbiakban, a Nagy-család.

Bejegyezve: 2014.08.26 - 17:38Nagy Márton írta:

Kedves MagánZoo! Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ebből kifolyólag kérdezem az átköltözésről mert említette a tigrisek simogatásakor is. Ez mikor lesz esedékes? Mi Kecskemétről járunk és itt már elterjedt a híre az állatkert költözésének. Ezeket a kicsi oroszlánokat meg lehet még simogatni? A lányom biztosan meglátogatja mostanában is Önöket ez miatt. Nagy Márton

Bejegyezve: 2014.08.26 - 14:52Bartha Angéla írta:

A hely tényleg lenyűgöző. Hiába építik meg a más állatkerteket gyönyörűre hiányzik belőlük éppen az ami a Magán zooban meg van! A lélek! A turistákhoz meg kellene a város is, mert az utca az pocsék. Szégyen, hogy a város csak élvezi az állatkert létét, de semmit nem tesz azért, hogy ez a nagyszámú odaérkező biztonságosan odajusson. A csárda előtt minden második autó felakad! Szégyen! További szép sikereket kívánok az állatkertnek, tényleg megérdemlik!!!

Bejegyezve: 2014.08.25 - 10:14Balázs írta:

Turisták = külföldiek. ;)))

Bejegyezve: 2014.08.23 - 16:15Balázs írta:

Elnézést a helyesírási hibákért!

Bejegyezve: 2014.08.23 - 12:13Balázs írta:

Kedves MagánZoo! Ên is várom a kishiúzok simogatását. Naponta többször lesem az oldalt. Viszont lenne egy kérdésem Önökhöz. Az elkövetkezendő 5-10 évben várhatóak új állatfajok (pl. Nagymacskák) érkezése a Zooba? Voltunk Zuri, a három tigrislány valamint a fehér cukik simogatásán és nagyon megtetszettek a nagymacskák. Remélem 10 év múlva újabb fajta nagycicakölyköket (pl. Jaguár kölyköt) lehet megtapizni :) egyébkènt nagyon egyedülálló állatkertet vezet, kedves Tibor. Minden tiszteletem a maguké, és higgyék el nekem, ha így folytatják, pár év múlva fő lárványosság lesz az országban a nagymacskakölyök simogatás :))) Kitartást, több ezer ember áll mellettetek, ti emberek tízezreinek álmát váltsátok valóra. Az állatkert minden lakójáról látszik az emberhez való ragaszkodás, ami más állatkertekben nincs jelen. Ti euröpa egyik legjobbjai vagytok! Már csak egy kis teklám kell, s elözönlenek Titeket a turisták! Respect!

Bejegyezve: 2014.08.23 - 11:32Török László írta:

Tisztelt Tóth Úr! augusztus 21-én sikerült egy kellemes napot eltölteni ebben a remek kis állatkertben a családommal. Természetesen a legnagyobb élmény a két fehér oroszlánkölyök volt. Nagy élmény volt az Ön beszélgetése a látogatókkal, melyben megtudtuk a kis oroszlánok és az egész állatkert történetét is. Reméljük sikeresen át tudnak költözni az új állatkertbe, amelyről említést tett. Köszönjük ezt a szép napot! Ismerőseinknek is ajánlani fogjuk ezt a remek helyet! Üdvözlettel.: Török László és családja Budapestről 2014.08.22.

E-mail
Bejegyezve: 2014.08.22 - 20:00Gy írta:

Vagy esetleg aki már járt ott és tud valamit ahiúzokról és a várható kicsinyeikről, az is írhat :)


Magán Zoo válasza:

Kedves Gy! Ebben az évben is vártuk, hogy születnek kis hiúzok, mert párosodtak, de valószínű, hogy fiatalok még és csak jövőre várható a szaporulat. Ha lesznek és lehetőségünk lesz rá akkor egy rövid ideig simogathatóak lesznek. Üdv: maganzooBejegyezve: 2014.08.21 - 11:05Gy írta:

Kedves Tibor! Azt szeretném megkérdezni Öntől, hogy valószínűleg mikortól számíthatunk kishiúzokra? És ha lesznek kicsik, meg lehet e simizni őket? Üdv. Egy nagymacskafan :)

Bejegyezve: 2014.08.21 - 10:58Koncz Veronika írta:

Kedves Tibor, es felesege. Minden tiszteletem az Onoke. Csodalatos allatkertet vezetnek, es az a kedvesseg, kozvetlenseg ami árad Onokbol, lenyugozo. Elso alkalommal voltunk, de nem utoljara. :-) Nagyon jo egeszseget kivanok a ket pici feher oroszlannak, a tobbi allatkert lakoinak, es nagyon sok sikert kivanok Onoknek, sok sok tamogatot, hogy meg nagyon sokaig tudjuk elvezni ezt a sok csodat! Le a kalappal Onok elott! Udvozlettel.

E-mail
Bejegyezve: 2014.08.20 - 12:38KissTiborné írta:

szia! mi ma voltunk és nagyon nagy élmény volt,20-ig lesz simogatása:)

Bejegyezve: 2014.08.17 - 23:16Állati rajongó írta:

Sziasztok. Lehet még augusztusban simogatni oroszlánokat?? :)

E-mail
Bejegyezve: 2014.08.17 - 17:22Gültekin Ági írta:

Mi ma voltunk ott legelőször,de nem utoljára,az biztos!Igazából szóhoz sem jutok. Nagy élmény volt nekem is és a kislányomnak is,főleg a kis oroszlánok simogatása.Családias környezet,kedves emberek és nem utolsó sorban az a szeretet,amivel az állatokat gondozzák,nevelik. Köszönjük,hogy vagytok!!! Remélem,még sokáig élvezhetjük ezt a kis állatkertet és imádni való lakóit. Üdv: Ági és Jázmin

E-mail
Bejegyezve: 2014.08.14 - 22:10Anna írta:

Kedves Magán Zoo! Az lenne a kérdésem, hogy lehetőség lesz-e dedikáltatni és közös fotókat készíteni a művésznővel? Köszönettel egy Boney M. rajongó

Bejegyezve: 2014.08.14 - 12:32Iri írta:

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy augusztus 29-én hogy juthatunk el a sztár érkezésére? Megy valaki más is? Irma

Bejegyezve: 2014.08.12 - 22:07Lóderer Gyöngyi írta:

Szegény tevék azt utólag láttam, hogy orvosi kezelés alatt áll, ne etessük! De arra nem gondoltam, hogy valaki vagy valakik olyat adtak Abuéknak, hogy megbetegedtek. Láttam rondán hiányzott a szőrük itt-ott. Az is talán ettől lehetett? Nem értem az embereket, hogy olyat ad egy állatnak amit nem szabad! A múltkor egy kis család egy anyuka egy apuka és a kislány egy zacskó kukacot vett (az a pufi chips szerű) és minden állatnak (ló, zebra, katták stb) azt adogatták.... Anyuka szőke, apuka kopasz tetkós kislány meg még 5-6 éves....

E-mail
Bejegyezve: 2014.08.10 - 16:19
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ