Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 10
Ma: 2228
Tegnap: 2051
Összesen: 6334934
Összes találat: 16391808
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Balázs írta:

Elnézést a helyesírási hibákért!

Bejegyezve: 2014.08.23 - 12:13Balázs írta:

Kedves MagánZoo! Ên is várom a kishiúzok simogatását. Naponta többször lesem az oldalt. Viszont lenne egy kérdésem Önökhöz. Az elkövetkezendő 5-10 évben várhatóak új állatfajok (pl. Nagymacskák) érkezése a Zooba? Voltunk Zuri, a három tigrislány valamint a fehér cukik simogatásán és nagyon megtetszettek a nagymacskák. Remélem 10 év múlva újabb fajta nagycicakölyköket (pl. Jaguár kölyköt) lehet megtapizni :) egyébkènt nagyon egyedülálló állatkertet vezet, kedves Tibor. Minden tiszteletem a maguké, és higgyék el nekem, ha így folytatják, pár év múlva fő lárványosság lesz az országban a nagymacskakölyök simogatás :))) Kitartást, több ezer ember áll mellettetek, ti emberek tízezreinek álmát váltsátok valóra. Az állatkert minden lakójáról látszik az emberhez való ragaszkodás, ami más állatkertekben nincs jelen. Ti euröpa egyik legjobbjai vagytok! Már csak egy kis teklám kell, s elözönlenek Titeket a turisták! Respect!

Bejegyezve: 2014.08.23 - 11:32Török László írta:

Tisztelt Tóth Úr! augusztus 21-én sikerült egy kellemes napot eltölteni ebben a remek kis állatkertben a családommal. Természetesen a legnagyobb élmény a két fehér oroszlánkölyök volt. Nagy élmény volt az Ön beszélgetése a látogatókkal, melyben megtudtuk a kis oroszlánok és az egész állatkert történetét is. Reméljük sikeresen át tudnak költözni az új állatkertbe, amelyről említést tett. Köszönjük ezt a szép napot! Ismerőseinknek is ajánlani fogjuk ezt a remek helyet! Üdvözlettel.: Török László és családja Budapestről 2014.08.22.

E-mail
Bejegyezve: 2014.08.22 - 20:00Gy írta:

Vagy esetleg aki már járt ott és tud valamit ahiúzokról és a várható kicsinyeikről, az is írhat :)


Magán Zoo válasza:

Kedves Gy! Ebben az évben is vártuk, hogy születnek kis hiúzok, mert párosodtak, de valószínű, hogy fiatalok még és csak jövőre várható a szaporulat. Ha lesznek és lehetőségünk lesz rá akkor egy rövid ideig simogathatóak lesznek. Üdv: maganzooBejegyezve: 2014.08.21 - 11:05Gy írta:

Kedves Tibor! Azt szeretném megkérdezni Öntől, hogy valószínűleg mikortól számíthatunk kishiúzokra? És ha lesznek kicsik, meg lehet e simizni őket? Üdv. Egy nagymacskafan :)

Bejegyezve: 2014.08.21 - 10:58Koncz Veronika írta:

Kedves Tibor, es felesege. Minden tiszteletem az Onoke. Csodalatos allatkertet vezetnek, es az a kedvesseg, kozvetlenseg ami árad Onokbol, lenyugozo. Elso alkalommal voltunk, de nem utoljara. :-) Nagyon jo egeszseget kivanok a ket pici feher oroszlannak, a tobbi allatkert lakoinak, es nagyon sok sikert kivanok Onoknek, sok sok tamogatot, hogy meg nagyon sokaig tudjuk elvezni ezt a sok csodat! Le a kalappal Onok elott! Udvozlettel.

E-mail
Bejegyezve: 2014.08.20 - 12:38KissTiborné írta:

szia! mi ma voltunk és nagyon nagy élmény volt,20-ig lesz simogatása:)

Bejegyezve: 2014.08.17 - 23:16Állati rajongó írta:

Sziasztok. Lehet még augusztusban simogatni oroszlánokat?? :)

E-mail
Bejegyezve: 2014.08.17 - 17:22Gültekin Ági írta:

Mi ma voltunk ott legelőször,de nem utoljára,az biztos!Igazából szóhoz sem jutok. Nagy élmény volt nekem is és a kislányomnak is,főleg a kis oroszlánok simogatása.Családias környezet,kedves emberek és nem utolsó sorban az a szeretet,amivel az állatokat gondozzák,nevelik. Köszönjük,hogy vagytok!!! Remélem,még sokáig élvezhetjük ezt a kis állatkertet és imádni való lakóit. Üdv: Ági és Jázmin

E-mail
Bejegyezve: 2014.08.14 - 22:10Anna írta:

Kedves Magán Zoo! Az lenne a kérdésem, hogy lehetőség lesz-e dedikáltatni és közös fotókat készíteni a művésznővel? Köszönettel egy Boney M. rajongó

Bejegyezve: 2014.08.14 - 12:32Iri írta:

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy augusztus 29-én hogy juthatunk el a sztár érkezésére? Megy valaki más is? Irma

Bejegyezve: 2014.08.12 - 22:07Lóderer Gyöngyi írta:

Szegény tevék azt utólag láttam, hogy orvosi kezelés alatt áll, ne etessük! De arra nem gondoltam, hogy valaki vagy valakik olyat adtak Abuéknak, hogy megbetegedtek. Láttam rondán hiányzott a szőrük itt-ott. Az is talán ettől lehetett? Nem értem az embereket, hogy olyat ad egy állatnak amit nem szabad! A múltkor egy kis család egy anyuka egy apuka és a kislány egy zacskó kukacot vett (az a pufi chips szerű) és minden állatnak (ló, zebra, katták stb) azt adogatták.... Anyuka szőke, apuka kopasz tetkós kislány meg még 5-6 éves....

E-mail
Bejegyezve: 2014.08.10 - 16:19simon veronika írta:

Szégyelje magát, aki olyasmivel etette meg a fehér tevét, ami nem tevének való eledel. A látogatási szabályzatot el kellene ám olvasni! Mindössze 10 ponjta van és a 7.-dik az etetésről szól.Meg is lehet kérdezni a gondozókat, hogy kinek, mit szabad adni. Ajsának kívánok mielőbbi gyógyulást a kínzójának, meg hasonló élményt , mint amit szegény jószágnak okozott!

Bejegyezve: 2014.08.09 - 21:31Juhász Marcsi írta:

Sok jót írnak és én is csak ezt tapasztaltam! Minden állat nagyon jól él a fehér kis oroszlánok meg valami ritka szépségek. Csak az álmokban látni hasonlót. A simogatáson az előadás pazar. A Tibor szaktudása, humora, szerénysége, élményei és ahogy elmeséli lenyűgöző. Ugyan azt a szeretetet sugározza mint az állatai. Bárki bármit mondhat én és családom ebben az országban még ehhez hasonló kiszolgálást nem kaptunk. Ahogy mindenkihez odabújtatta a kölyköket és ahogy átölelt minket is a fiú kis oroszlán az ritka élmény. Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, köszönjük. És ha nyerünk a lottón a legnagyobb részét nekik adjuk!

Bejegyezve: 2014.08.01 - 15:44Dávid Zsolt írta:

Borzasztóan jól éreztük magunkat önöknél. Nagyon szinvonalasan msélt a tuljadonos úr az egész történetükről. Nem száraz sallang szöveget amit betanult egy könyvből hanem amit az életben tapasztaltak, és ez nagyon tetszett. Órákig elhalgatnám 29 éves fejjel úgy figyeltem mint egy kisgyerek szívből kívánom hogy a rajongásuk az állatok iránt megmaradjon és az állatkert folyamatosan fejlődjön mert jó irányba mennek. Egy üde színfolt az egész úgy ahogy van. Tisztelettel és üdvözlettel Dávid zsolt.

E-mail
Bejegyezve: 2014.07.29 - 00:26adminnoname írta:

Tigris simogatni nem lehet. Ami most éppen van és be kell érni Velük is, fehér oroszlán kölykök! :-) A hírekben olvashat róluk. Nekik is örülni kell, hogy legalább van egy hely ahol nem üvegen keresztül láthatók ezek a gyönyörű nagy macskák, hanem még a közönség elé is hozzák napi kétszer is! Ez szenzáció!!!

Bejegyezve: 2014.07.28 - 21:14Schwäbl Rita Anna írta:

Tisztelt Magán Zoo! Szeretném megkérdezni, hogy van-e most lehetőség tigrist simogatni? Ha most nincs, akkor előreláthatólag mikor lehet? Előre is köszönöm válaszát! Üdvözlettel: S. Rita Anna

E-mail
Bejegyezve: 2014.07.18 - 16:10Bodó Gabriella írta:

Kedves Katalin, kedves Tibor! Örülök, hogy családommal támogathatjuk állatkertjüket. Fantasztikus élményben volt ma részünk. Sok erőt és kitartást kívánunk a jövőben. Az önök megvalósult álma valósította meg a mi álmunkat. Soha ne álljanak be a sorba! Szeretettel és üdvözlettel: Bodó Gabriella, Makai Gusztáv

E-mail
Bejegyezve: 2014.07.03 - 21:40Dóra írta:

Nagyon nagy élmény volt megnézni és egy kicsit megsimogatni az oroszlán kölyköket. Az állatkert igazgatója egy rendkívül szimpatikus, nyílt, közvetlen ember, élmény volt hallgatni az előadását. Aki szereti a nagymacskákat látogasson el ide, sokkal élvezetesebb mint egy nagy állatkert. Köszönjük az élményt. Reméljük lesz még lehetőségünk ellátogatni önökhöz.

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.26 - 18:23Így is jó! írta:

Nagyon családias, meghitt hangulatú volt a bemutató a kis oroszlánokkal. Egyáltalán nem hiányzott, hogy megsimogassuk őket. Végig mosolyogtuk az egy órát. Kevesen voltunk, mindent hallottunk. Tünemények és gyönyörűek a kis fehér oroszlánok. Köszönjük szépen! nagyon nagy élmény volt.

Bejegyezve: 2014.06.25 - 10:39Simon Veronika írta:

Kedves Katika és Tibor! Köszönöm a mai élményt. Az én Vizitündéremet ma is sikerült szép szóval kicsalogatni a medencéből, kétszer is.Ha lesz nagyobb fürdőkádam hazahozom.

Bejegyezve: 2014.06.16 - 21:06oroszlán rajongó írta:

Kedves Makka Gabi! Csak egy észrevételem volna, ami én velem és családommal esett meg, DE Gyöngyösön még tavaly ( biztos rosszkor voltunk): a kis oroszlánok tényleg aranyosak voltak, de a kiírás szerint ott figyelmeztettek, hogy nem lehet felvenni őket és agyon tapizni, ahhoz képest aki velünk együtt bekerült egy úgymondván oroszlán néző simire az felvette , dögönyözte, míg más oda se fért , hogy megnézze őket és a bent lévő gondozó egy szót se szólt rá, majd kb. 5 perc múlva közölte ennyi volt, s már tessékelt kifele az ajtóhoz. Ez szerintem nem volt tisztességes dolog. :( A durva az egészben az , hogy mi is nem kevés kilométert utaztunk Gyöngyösre annak a reményében, hogy egy kicsit közelebb kerülhetünk a kis kölykökhöz, s, ez nem sikerült második próbálkozásra sem ott. :( Nekünk Abonyban sokkal jobb tapasztalataink voltak!!! :) Ez csak észrevétel!

Bejegyezve: 2014.06.16 - 14:28Judit írta:

Ahány ház annyi szokás! Lehet, hogy más de nem biztos, hogy az a jobb, persze lehet, már akinek. Mi élvezettel hallgatjuk azt a rengeteg információt, az előadást és élvezzük az egész hangulatát. Mi is messziről járunk de megyünk még. Mindenkinek sosem lehet megfelelni.

Bejegyezve: 2014.06.16 - 06:06Makka Gabi írta:

Kedves fórumozók! Mi egy hete voltunk az állatkertben csak a kicsi fehér oroszlánok miatt. Sajnos a gyerekekkel nem sikerült közel kerülnünk, mert nem hagyott senki helyet. Mi direkt ezért mentünk le 100 kmert, és nem sikerült megsimogatnunk őket, még csak közelebbről látni sem. Ez persze nem panasz de tényleg ha valaki nem erőszakos és nem akar lökdösődni akkor nem fog látni semmit. Nálunk sem volt senki aki ezt észrevette volna, viszont igen sokan voltak ezért ez érthető. Most mi Gyöngyösre fogunk menni kicsiket simogatni, mert ott máshogy csinálják. Makka Gabi

Bejegyezve: 2014.06.15 - 22:55Fülöp Mónika írta:

Többször voltam már nálatok,ma is hatalmas élményben volt részem,örömmel tölt el a tudat ,hogy vannak olyan emberek még a világban mint Tibor ,nagyon tetszett az a közvetlenség amivel fogadott mindenkit,élveztem az ott töltött idő minden percét a tejszínhabról most már mindig a gyönyörű tigriseitek jutnak eszembe.Köszönöm a felejthetetlen élményt!

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.15 - 18:35Marica írta:

Sam! Én pünkösdvasárnap voltam ott, rengetegen voltunk, iszonyú hőség volt, nem tudtam volna már előtte 1 órával odaállni, hogy az első sorban állhassak. Amikor Tibor kihozta a 2 kisoroszlánt, akkor mentem oda, a tömeg mögé, de mert normál emberi stílusban megkértük az embereket, hogy aki már oda jutott, menjen el, így a rendelkezésünkre álló 40 perc alatt végül mindenki, aki akarta, megsimogathatta a kis drágákat. Szóval, ha mindenki kultúrember módjára viselkedik - ha mégse tenné magától, akkor meg lehet kérni rá -, kordon nélkül is működik a dolog. Idézném József Attilát: nem vadak, elmék vagyunk . Én meg 1x nagyon köszönöm Tibornak az élményt! Nagyon sok barátomnak elújságoltam, biztosan ők is felkerekednek, hogy oda látogassanak!

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.13 - 06:55Hargittai Kata írta:

Kedves Tibor! Szeretném a magam, a családom és még nagyon sok ember nevében megköszönni neked és Katinak, hogy beengedtek minket a világotokba. Ugyan a nehézségeket többségünk nem látja, csak az aranyos állatokat, akiket nagy-nagy szeretettel és hozzáértéssel neveltek. Irigyek és ostobák vannak és mindig lesznek, ne törődj velük. Dumálni könnyű, de a zászló áll mindenkinek, lehet próbálkozni és jobban csinálni, nem itt marhaságokat összehordani. Szóval sokunknak ti vagytok a nyugalom szigete, a mosoly országa. Kívánom, hogy még nagyon sokáig tudd örömmel csinálni azt amit eddig. Köszönjük még százszor. És akkor is menni fogunk, ha csak a hátsó sorból láthatjuk a kicsiket. Tavaly is volt rá példa a fiúknál, és túléltük. Söt, azóta is rendszeresen látogatjuk őket. :)

E-mail
Bejegyezve: 2014.06.10 - 20:50zookeeper írta:

És mi van a kis oroszlánokkal nagyokos!!!! Ezt elfelejtetted? Hogy élnek! Ez nem a magyar foci. Téged tényleg terelgetni kéne de nem a birkák közt hanem a marhák között. Inkább foglalkoznál a saját dolgoddal amit elég szarul végzel. Nézz magadra és rájössz!!!

Bejegyezve: 2014.06.10 - 20:15Sam írta:

Pl: A fa korláttal párhuzamosan kialakítva, attól mondjuk 1m távolságra és a napernyők alatti részhez egy kis asztal, azon játszhatnak a kölykök, nem kell őket húzni vonni a korlát egyik végétől a másikig és biztos hogy 3x ennyi embernek is jut 2-3 perc testközelség (a gyerekeknek is akinem Ön hiába mondja hogy menjenek előre, sajnos nem tudnak átmászni a felnőtteken). Utána pedig (kedves Györgyi) nem kell elmenni csak épp visszaállni a sor végére és ugyanúgy nézni őket mint most csak 1m-el távolabbról. Aki kitartó az pedig akár 3x is sorra kerülhet. Akkor senki nem fogja tőle sajnálni a 3x alkalmat. Nem hiszem hogy ha már ennyit küzdött ezért a helyért akkor egy ilyen egyszerű problémára azt a megoldást választaná hogy megszüntetni. Ön biztos hogy nem az a fajta ember aki a megoldás helyett inkább feladja a dolgokat, ugye igazam van?

Bejegyezve: 2014.06.10 - 19:28Sam írta:

Kedves Tibor, köszönöm hogy válaszolt. Ne értsen fére, mindenki tisztában van vele hogy amit Ön tesz az állatokkal/állatokért az példa értékű és maximálisan tisztelendő. Viszont az is látszik hogy Ön abból indul ki jogy az embrek is olyan jófejek mint az állatkái. De sajnos nem. Ön roppant jól ért az állatokhoz ezt sizta sor, viszont ha állatokat mutat embereknek akkor óhatatalanul az emberekhez is kell értenie. Ezért írtam hogy az öccse erre sokkal jobban figyelt, aki magától nem adta át a helyét annak minden körben szólt. Kedvesen. És még legnagyobb tahó is puffogás nálkül hátrament. Ennyi. Persze ez plusz energia, erre megoldás a vezetett útvonal (csak hogy ne karámnak hívjuk).

Bejegyezve: 2014.06.10 - 19:22
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ