Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 15
Ma: 2208
Tegnap: 2051
Összesen: 6334914
Összes találat: 16391788
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
N. írta:

Habár vigasztalhatatlan vagyok, költözéskor nagy örömmel felajánlanám két munkás mancsomat (bérmentve) meg Fiat kisteherautóm apróbb dolgok szállítására. Ha van igény rá, akkor legyenek szívesek írják itt meg, aztán majd egyeztetünk. Természetesen abonyi vagyok, 3 percre lakom a parktól

Bejegyezve: 2014.11.04 - 06:53N. írta:

Gratula abonyiak! Szép volt, az egyetlen különleges helyet is elveszítjük ami színt vitt a város életébe, kívánom hogy az ő életük legyen olyan szürke, sivár és unalmas amilyennek mindig is akarták volna! Bárcsak én is elköltözhetnék jó messzire innen a családommal. Majd néha elmegyek az új helyre, legfontosabb hogy az állatoknak jó legyen.

Bejegyezve: 2014.11.02 - 10:54Gyöngyi írta:

Kedves Tibor! Kíváncsian néztem végig a Felsőlajoson tavaly ősszel az építkezés során készült képeket. Én már most beleszerettem a tájba. Bevallom mikor Kecskemétre mentem megfordult a fejemben megkeresem az új helyet. De pontos adat hiányában letettem az ötletemről. Kíváncsian várjuk a fejleményeket és az új MagánZoo nyitását. Szorítok, hogy valami véletlen folytán összejöjjön Buborék lakhelyére az összeg. Sokat gondolunk Rátok! Sok puszit küldünk Gyöngyi & Csilla & Marika

E-mail
Bejegyezve: 2014.10.31 - 19:55Ágostonék írta:

Tisztelt Állatkert! A vebkamerán nem látszik jól, de most is nagy a sár? Esőzések voltak gondoljuk, hogy vizes minden. Ágoston


Magán Zoo válasza:

Kedves Ágostonék! Biztosan rosszul fogalmaztunk mikor azt írtuk, hogy sokat küszködtünk a sárral. Ezt a korábbi évekre értettük és nem a jelenlegi helyzetre. Nálunk már nincs sár. Az utak szilárdak és ahol fű van ott sem jellemző. Tehát nyugodtan látogatható az állatkert és általában minden állat látható. Üdv:maganzooBejegyezve: 2014.10.25 - 12:50M. írta:

Köszönöm a választ. De ezt nem értem. Akkor a Buborék csak úgy ott lesz egyedül hagyva? A majmok is? A másik állatkertbe mennyi lesz a belépő? Mi a címe? M.

Bejegyezve: 2014.10.22 - 14:01Gy írta:

A hiúzokkal mi lesz? Ők maradnak Abonyban? Vagy ők is átköltöznek Felsőlajosra?


Magán Zoo válasza:

Kedves Gy és a többi érdeklődő! Még Abonyban vagyunk el ne felejtsék! Ami pedig Buborékot és a hiúzokat, Mukit, Pirit az emse makákó majmokat, és a mókus majmot illeti. Nem tudtuk ennyi idő alatt össze gyűjteni a víziló házra és kifutóra kellő pénzt és az említett állatok nem tudnak költözni egyelőre. Tehát ők -ha költözünk- Abonyban maradnak mindaddig, míg meg nem tudjuk építeni nekik a külső és belső férőhelyeket. Üdv:maganzooBejegyezve: 2014.10.21 - 20:32M. írta:

Láttam fészbúkon hogy költöztök (de ott nem válaszolnak a korábbi az üzenetemre). Mégis nem tudnak valamit mondani mikor? Egyik napról a másikra vagy hosszabban? Buborékkal mi lesz? Neki nem láttuk a helyét. M.

Bejegyezve: 2014.10.21 - 20:25Kriszti írta:

Kedves Maganzoo (Tibor és Kati)! A tegnapi nap folyamán ismét egy kellemes és feledhetetlen napot töltöttem Nálatok! Köszönöm, hogy vagytok!!!

Bejegyezve: 2014.10.21 - 08:47csak írta:

Ma van az állatok világnapja

Bejegyezve: 2014.10.04 - 18:15Simon Veronika írta:

Nagyon boldog világnapot a park összes állatának!

E-mail
Bejegyezve: 2014.10.04 - 04:51Gy írta:

Kedves vezetőség! Régen olvastunk új híreket az Önök Állatkertjükről. Sajnos munka miatt kevés a szabadidőnk, úgyhogy legfeljebb az őszi szünetben fogunk tudni Önökhöz ellátogatni. Remélem jól vannak Önök és az állatok, és jól viselték az első csípős őszi reggelt. Csak egy szerény kérdésem lenne, hogy az elkövetkezendő hetekben, hónapokban várható-e simogatható csöppség az Állatkertben? Köszönöm, és kitartást a továbbiakban, Gy

Bejegyezve: 2014.09.24 - 20:39Ildikó írta:

Én még sosem láttam fehér oroszlánt, csak ma. Ez a két bébi oroszlán valami elképesztően szép és különleges. Odajöttek hozzánk és így csodás élményben volt részünk. Megnézzük őket nagy korukban is. Köszönjük!

Bejegyezve: 2014.09.24 - 15:32Csibe írta:

Remek hely nagyon jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha arra visz az utunk még biztos betérünk.

E-mail
Bejegyezve: 2014.09.21 - 17:45Nagy Márta írta:

Kedves Elégedetlen Látogatók! Nem gondolják, hogy akik kivételezetten simogathatták a kis kedvenceket, azok nem a pénzüknek, az erőszakosságuknak, vagy a követelőzésüknek köszönhetik, hanem az ember- és állatszeretetüknek, a megértésüknek, a tapintatuknak, a kedvességüknek és az alkalmazkodóképességüknek. Talán mindenekelőtt Önöknek kellene változtatni a természetükön és akkor jobban megértenék az állatkert tulajdonosait. Tökéletes környezetet biztosítanak valamennyi négylábúnak és maximálisan igyekeznek kielégíteni valamennyi kétlábú igényét is. San Diego-tól Sydney-ig számtalan állatkertet láttam már életemben. De ABONYBA mindig úgy érzem, mintha HAZA JÖNNÉK!!! Hálás köszönet érte Tibornak és családjának!!!

Bejegyezve: 2014.09.19 - 11:25Tapasztaltam írta:

Én nekem tetszik az állatkert mindannak ellenére, hogy többször meg lettünk már vezetve és senki nem tud olyan információt adni ami megállja a helyét. Egyszer lehet őket simogatni egyszer nem, illetve miután már (telefonban) azt mondták hogy egyáltalán nem lehet bemenni még utána is láttunk itt ott képeket vendégekkel, sőt ismerősökkel is. A kivételezést én sem bírom. Talán fogunk még menni.

Bejegyezve: 2014.09.03 - 21:18Pap Gábor írta:

Én ezt nem értem! Ha 25-én már mondták nekik, hogy nem lehet már simogatni, emelgetni akkor miért mentek vissza 3 nappal később. Miben bíztak? Mikor már világosan megírták az oldalon is,hogy már véget ért a több hónapig tartó simogatás. Mi értelme volt ennek a bejegyzésnek? Pont Tiborral!!! Aki egy fantasztikus, jó ember. Aki nem szereti az nem ismeri! Ismerje meg Zoltán! Ajánlom Önnek! Az Isten Áldja a munkájukat Tibor.

Bejegyezve: 2014.09.03 - 10:03EgyELégedetlenLátogató írta:

Baranyai Ibolya: megértem Önt. Nem én vagyok ideges és szomorú, hanem a fiam. Eléggé elszomorító volt látni, ahogyan megtört az álma, hogy ölbe vehessen egy oroszlánt. De aztán elfogadta és ennyi. Mindenkitől elnézést kérek a csúnya szavakért, csak nagy fájdalmat éreztem a kisfiam (aki mindemellett beteg) iránt. Hát ez van, az élet kemény. De mindenekelőtt remélem a fehér oroszlánok jól érzik önöknél magukat.

Bejegyezve: 2014.09.02 - 20:39EgyELégedetlenLátogató írta:

Nem, mi nem az a család vagyunk. Az igaz, hogy 29-én jártunk ott, de sajnos nem tudtam önökkel beszélni. Ellenben 25-e környékén (amikor először voltunk ott önöknél, másodszor 29-én) nemleges választ kaptunk, azzal az indokkal, hogy az oroszlánokat nem lehet emelgetni, nagyok már. Megértettük, s ennyi. Sajnálom. Igazából nem én (Zoltán) vagyok elszontyologva, hanem a kisfiam. Mi nem az a család voltunk, akivel 29-én beszéltek. Üdvözlettel: Zoltán.

Bejegyezve: 2014.09.02 - 20:34Baranyai Ibolya írta:

Kedves Elégedetlenlátogató , úgy látszik, nagyon különbözőek az emberek meg a kívánságaik. Például én fantasztikusan érzem magam mindig ebben a vadasparkban. Az állatok kényelmes, tágas kifutókban vannak, nem úgy, mint másik magánállatkertben. Ha ott vagyok, leülök a tigrisek meg az oroszlánok kifutója mellé és élvezem a csendet, az állatok motozását, fotózgatok, olvasok. Ez a nyugalom nekem nagyon sokat jelent. És ha megengedik, hogy kicsit megszeretgessem a kisoroszlánokat, hát az már hab a tortán! Örülök, hogy a tulajdonosok tiszteletben tartják az állatok természetét, akaratát, és hogy az állatok kényelme a legfontosabb. Sajnálom ezt az elégetetlen látogatót, mert úgy látszik, neki nem fontosak az állatok, csak az ő akarata. Ez abból is látszik, hogy nem jut eszébe, hogy a mauritiusi állatkertben talán azért lehet bemenni a felnőtt tigrisek, oroszlánok közé, mert be vannak drogozva. Az olyan helyeken csak a pénz számít, az állat nem.

E-mail
Bejegyezve: 2014.09.01 - 16:31Simon Veronika írta:

Nagyon boldog születésnapot a világ legszebb, legtündéribb fehér cicusainak, Mombasának és Nalának.

E-mail
Bejegyezve: 2014.09.01 - 11:28Dávid írta:

Azért én megnézném azokat a fotókat amiket a nagy tigrisekkel és oroszlánokkal készített Casellában. Álmodik a nyomor!

Bejegyezve: 2014.09.01 - 09:33Réka (Mohács) írta:

Szerintem nagyon jó állatkert az abonyi! Hihetetlen élmény, amit a vezetőség nyújt a látogatóknak! Szerintem inkább örülni kéne, hogy van Európa közepén egy olyan állatkert, ahol megengedik az oroszlánsimogatást! Mi mindig gyakori látogatói leszünk az állatkertnek, még akkor is, ha Mohácsról 200 km-t kell utazni. Kitartást a vezetőknek!

Bejegyezve: 2014.08.31 - 16:52HorváthBeáta írta:

Szerintem meg ez egy igazán jó kis állatkert! Örüljünk, hogy Magyarországon belül is tudunk vadállatokat simogatni!

Bejegyezve: 2014.08.31 - 14:09EgyELégedetlenLátogató írta:

ZAóta minden évben kimegyünk arra a szigetre, mert szép a tengerpart és tényleg vendégszeretőek az emberek. Sajnos ezt hiányolom önöknél (a vendégszeretetet), persze mindennél fontosabb az állatok egészsége, mert ugye veszélyeztetett álltatok, de akkor könyörgöm miért megy ez a nagy kivételezés másokkal??? Ne menjetek Abonyba, ha élményeket akartok és szeretitek a nagymacskákat, menjetek a Caselába. ÜDV. Zoltán Mauritiusról.


Magán Zoo válasza:

Kedves Zoltán és a többi olvasó! Általában nem szoktunk reagálni egy egy beírásra, mert természetesen elfogadjuk vendégeink véleményét. Zoltán ezt tapasztalta nálunk! Más meg mást. Azon is gondolkodtam, hogy ki is lehet ő? 29-én nagyon kevesen voltak. Csak egy család ajánlott külön kenőpénzt hogy bejusson a fehér oroszlánokhoz. Elmagyaráztam, hogy nálunk első az állat és nem szoktuk elfogadni az ilyen felajánlásokat. El is fogadta a család az érvelésem és a beszélgetés végén az Úrnak megígértem, hogy azért odaviszem az oroszlánt, hogy láthassa, a vendég is számít. Így is történt. Tanúja is volt, hogy milyen nagyok és nem egyszerű mutatvány már őket felemelni így 40 kilósan. Persze ennek a napnak az az egy órája Sheyla Bonnick a Boney M énekeséről (akit bejegyzésében sértő jelzővel illetett) szólt. Hetekkel ezelőtt felírtuk már az oldalunkra. A család minden tagja közös fotót készített vele, ha jól tudom minden egyes tagja a családnak. Aztán megköszönték, hogy itt lehetnek, de végül csak kiverte a biztosítékot, hogy van aki bemehet a kis oroszlánokhoz. Remélem nem tévedek és jól azonosítottam a családot. Nem nehéz abból a 15-20 vendégből ez, mert az ittlétük alkalmával is ezekről beszéltünk amiket leírt. Minden esetre elnézésüket kérem ha úgy tűnik valakit is jogtalan előnyhöz juttattunk volna, vagy ha ők úgy látják. Akik így bejutnak a kis oroszlánokhoz nem a pénzt ajánlják, egészen mást. Lehet hogy Zoltán rosszul közelített? Van más módja is nem csak a pénz, hogy egy egy ilyen ritkasággal együtt hemperegjen. Sok ember igénybe veszi ezt a lehetőséget is nálunk és ritkább esetben játszik szerepet a pénz. Elnézést a hosszú reagálásért. Tisztelettel: maganZOOBejegyezve: 2014.08.31 - 12:52EgyELégedetlenLátogató írta:

29-én voltunk önöknél. Hát... nem is tudom, jó szar állatkert az önöké. Semmi látványosság, mi nem, bezzeg az a nő bemehetett az kisoroszlánokhoz. Jó nagy a kivételezés ezekkel a sztárokkal , pedig semmivel sem fizettek többet, mint az átlagos látogató. S ez jelen van mindig, ha simogató van. Mi ajánlottunk 10-20 ezer forint plusszt az öröbefogadás mellett, hogy egy kis kölyökállat simogatáson részt vehessünk, de csak akkor, mikor nincs tömeg, de elutasító választ kaptunk. Bezzeg ha egy sztár ****** bemerészkedik, azt azonnal bebocsájtsák. Azt kell hogy mondjam, csalódottan jöttünk haza. Ne menjetek ebbe a szar állatkertbe, inkább menjetek (spórolások után) Mauritiusra, a Caselába, ott bevisznek a felnőtt tigrisek, oroszlánok, gepárdok közé, csak fizetni kell. Mi két évet spóroltunk, s 2 millióból hármunknak kijött a Mauritius 2 hétre 5*os hotelbe,és ha fizettél, tisztességesen bevittek a nagymacskákhoz (nem volt kivételezés, hogy te sztár vagy, vagy nem. . Folytatás következik!!!

Bejegyezve: 2014.08.31 - 12:47Kiss Brigitta írta:

Ez valóban gáz! Hogy: az utca az pocsék. Szégyen, hogy a város csak élvezi az állatkert létét, de semmit nem tesz azért, hogy ez a nagyszámú odaérkező biztonságosan odajusson. A csárda előtt minden második autó felakad! Szégyen! Akár hányszor mentünk Mi is fent akadtunk és kikerülni se lehet a kátyús útszakaszt!

Bejegyezve: 2014.08.28 - 09:48NagyKrisztián írta:

KedvesMagánZOO! Nagyon tetszik az Önök állatkertje, kellemes délutánt töltöttünk el Önöknél. Szépek voltak az állatok, legfőképpen a hófehér oroszlánok. A lányom már nagyon várja az újabb csöppség simogatását (habár ő inkább jaguár- fan, de a tigrisek és az oroszlánok is bejönnek neki). Egyébként megkérdezném Önöktől (bár ezt előttem már megkérdezte valaki), várható e a költözés után újabb nagymacskafaj beköltözése az új állatkertjükbe? És előreláthatólag mikor lesz az állatkert költözése? Üdvözlettel és Sok sikert a továbbiakban, a Nagy-család.

Bejegyezve: 2014.08.26 - 17:38Nagy Márton írta:

Kedves MagánZoo! Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ebből kifolyólag kérdezem az átköltözésről mert említette a tigrisek simogatásakor is. Ez mikor lesz esedékes? Mi Kecskemétről járunk és itt már elterjedt a híre az állatkert költözésének. Ezeket a kicsi oroszlánokat meg lehet még simogatni? A lányom biztosan meglátogatja mostanában is Önöket ez miatt. Nagy Márton

Bejegyezve: 2014.08.26 - 14:52Bartha Angéla írta:

A hely tényleg lenyűgöző. Hiába építik meg a más állatkerteket gyönyörűre hiányzik belőlük éppen az ami a Magán zooban meg van! A lélek! A turistákhoz meg kellene a város is, mert az utca az pocsék. Szégyen, hogy a város csak élvezi az állatkert létét, de semmit nem tesz azért, hogy ez a nagyszámú odaérkező biztonságosan odajusson. A csárda előtt minden második autó felakad! Szégyen! További szép sikereket kívánok az állatkertnek, tényleg megérdemlik!!!

Bejegyezve: 2014.08.25 - 10:14Balázs írta:

Turisták = külföldiek. ;)))

Bejegyezve: 2014.08.23 - 16:15
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ