Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 8
Ma: 780
Tegnap: 1271
Összesen: 6605363
Összes találat: 16916966
Vendégkönyv

Állatkertünk január hónapban csak hétvégenként (szombat, vasárnap) tart nyitva 10-től 16-ig!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Gyöngyi írta:

Kedves Tibor! Öröm visszanézni, hogy telt a fehér oroszlánok boldog új éve Veled 3 !!! Január 1-én voltak 9 hónaposak és hát közeleg az 1 éves születésnapjuk. Jó lenne valami közös ünnepséget a születésnapjukra. Sajnos április 1-je hétköznapra esik, de április 4-re egy ünnepséget csinálhatnánk Sok puszit küldök: Gyöngyi( a rokon )

Bejegyezve: 2015.01.29 - 18:30Barna József írta:

Kedves Vezetőség! Örömmel hallottunk az Önök állatkertjéről! Nem is gondoltam, hogy van Magyarországon olyan állatkert, amely ilyen lehetőséget tud nyújtani, mikor kisállatok születnek. Én jómagam már egy fél éve követem nyomon a Magánzoo életét , s családommal kíváncsian várjuk a fejleményeket. Sajnos azt kell tapasztaljam, hogy eléggé elhalkult az állatkert az utóbbi hónapokban (kevés az új hír :) ), pedig mi (és sokan mások) már várjuk az új jövevényeket. Egyébként nincs róluk valami biztató hír? Nagyon kíváncsian várjuk a köly(k)ök érkezését, főleg a keresztfiam. A költözés -úgy tűnik - még nem történt meg, de vajon a nyarat még Abonyban fogják tölteni? Mivel Békéscsabai vagyok, sajnos körülményes lenne Felsőlajosra menni vonattal, de megoldjuk majd. Üdvözlet mindenkinek, A Barna- család!

E-mail
Bejegyezve: 2015.01.25 - 13:20Gyöngyi, Csilla és Marika néni írta:

Részvétünket küldjük Muki miatt Sajnáljuk, hogy elment .

Bejegyezve: 2015.01.04 - 13:24Tünde írta:

Nagyon boldog, sikerekben, örömökben, békességben, szeretetben gazdag új évet kívánok Nektek!!!!!!

Bejegyezve: 2015.01.02 - 17:26Gyöngyi, Csilla és Marika néni írta:

Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk a Tóth Családnak és Állatkertjének lakóinak! Puszi

Bejegyezve: 2014.12.25 - 17:14Simon Veronika írta:

NAGYON BOLGOD KARÁCSONYT, SIKERES ÚJ ÉVET KÍVÁNOK KEDVENC ÁLLATKERTEMNEK!

E-mail
Bejegyezve: 2014.12.19 - 11:24Gyurci írta:

Kedves Tibor! Elnézést, hogy ide írtam le a levelem, de sajnos a freemail.hu nem engedi elküldeni Önnek, ezért megpróbálom ide leírni. Üdvözlettel: Gyurci

E-mail
Bejegyezve: 2014.11.30 - 13:47Gyurci írta:

Kedves Tibor! Örömmel halljuk, hogy ismét várhatóak kicsinyek jövő tavasszal. Nagyon emlékezetes volt számomra a 2011-es nyár, Zuri ölelgetése, simogatása. Most ismét felcsillant szememben a remény, hogy ismét fogok tudni valamely nagymacskakölyköt simogatni. Viszont olvastam, hogy 3 fajta nagymacska van az Ön állatkertjében: szibériai tigrisek (ha jól emlékszem, 5 db?), fehér- barna oroszlánok valamint hiúzok. Ön említette, hogy újfajta nagymacska lesz simogatható az állatkertben vagy Abonyban, vagy Felsőlajoson. A nagymacskakölyök az oroszlánoktól, tigrisektől, hiúzoktól lesz, vagy egy újfajta nagymacskafaj betelepítését várják az Ön Állatkertjébe? Kíváncsian várom a tavaszt. Kellemes készülődést kívánok az ünnepekre, valamint számtalan látogatót, s remélem, az állatok jól fogják bírni a telet. Sajnos tanulmányaim s a közelgő érettségik miatt nincs sok szabadidőm, de ígérem, hogy elmegyek Önökhöz, s meglátogatom az állatokat. Várom megtiszteltető válaszát, Üdvözlettel

E-mail
Bejegyezve: 2014.11.30 - 13:46Abi írta:

Kedves vezetőség! Ez az új nagymacskafajta teljesen új állatot jelent, vagy újból lesz az oroszlánoknak - tigrisieknek- hiúzoknak kölyke/kük? Önöknek is kívánok kellemes ünnepeket és rengeteg lelkes látogatókat!

Bejegyezve: 2014.11.30 - 10:06noname írta:

Kedves MagánZoo Csapata! Nektek is szép havas telet kívánunk és előre is boldog ünnepeket. A kérdés az, hogy 2015-ben hová menjünk/mehetünk Tótékhoz? Lajosmizsére már vagy abonyba? Sok puszik

Bejegyezve: 2014.11.29 - 23:12Magán Zoo írta:

Kedves érdeklődők, téli, őszi látogatók! Ahogy az egyik látogató írja kevés állatot látott. Igen. Általában a téli állatkert az nem össze hasonlítható a nyári élménnyel. Ilyenkor sok állat behúzódik a meleg, fűtött téli szállásokra. Nyáron minden állat azt várja honnan hallja az érkező vendég hangját. Ilyenkor egyértelműen tudják kevés, csak néhány látogató érkezik és az ápolóktól kapott ételt fogyasztják. Tehát mikor bármelyik állatkertbe elindulnak ezzel számoljanak. Szerencsésebb a helyzet a nagy állatkerteknél, mert a 2-3-4 ezres állatgyűjteményekben nagyobb az esély több állat megtekintésére. Ha mégis nálunk járnak karácsony környékén, esetleg januárban, februárban szóljanak a személyzetnek és segítenek kicsalogatni egy kevés időre a melegen tartózkodókat is. De tavasztól más lesz a helyzet. Újra valami nagymacska kölyök várja majd önöket a megszokott, kellemes környezetben. Vagy Abonyban, vagy Felsőlajoson, amiről az értesítést közzé tesszük majd időben. Addig is kívánunk mindenkinek kellemes telet és boldog ünnepeket. Várunk mindenkit 2015-ben szeretettel: MaganZOO csapata.

Bejegyezve: 2014.11.29 - 11:40Egy pécsi tanárnő írta:

Kedves Vezetőség! Elárulom, még nem hallottam Önök felől, pedig ez igazán szégyen számomra. Csupán a múlt heti osztályfőnöki órán derült ki, hogy az egyik kisfiú az osztályból Önöknél járt fehér oroszlánt simogatni. Az osztály erre izgalomba jött, s máris azt kérik, hogy szervezzek osztálykirándulást, ha lesz ismét simogatható állat. Sajnos, mivel pécsiek vagyunk, elég messze vagyunk Önöktől, de szívesen elmennénk Abonyba, ha lesz simogatható állat az Önök állatkertjében. Egyetlen egy kérdésem van tehát: Várható-e május végéig valamilyen simogatható állatka? Remélem, az érettségi szünetben lesz majd simogatható kölyökállat, a gyerekek már nagyon kíváncsiak, s várják azt a napot! Előre is köszönöm a válaszát, A. Ildikó.


Magán Zoo válasza:

Kedves Ildikó! Közel nyolc éve simogattatunk minden évben valamilyen nagyragadozó, vagy más egyéb állat kölyköket. Voltak már barna és fehér oroszlán kölykök, szibériai tigris és ormányos medve kölykök. Összesen 20 ilyen kölyök volt eddig. Jövőre is várható. Számítunk többféle nagymacska szaporulatra is, tehát valamikor a nyár folyamán biztosan lesz erre lehetőség. Hogy teljes legyen a kép. Ilyenkor van egy kb. egy órás előadás ezekről az állatokról és közben a gondozók lehetőséget adnak a vendégeknek a közös fotóra, és a simogatásra. Üdv:maganzooBejegyezve: 2014.11.17 - 17:10Nem rég írta:

Mi voltunk pár napja, de ezt nem lesz nehéz átköltöztetni, alig van valami. Mindegyik állat el volt már bújva. Vagy már át is költözött?! Én semmi extrát nem találtam benne. Pár Napja

Bejegyezve: 2014.11.16 - 21:38Gyöngyi írta:

Én is szívesen segítek kisállat szállításban Abonyból Felsőlajosra.

Bejegyezve: 2014.11.04 - 19:18N. írta:

Habár vigasztalhatatlan vagyok, költözéskor nagy örömmel felajánlanám két munkás mancsomat (bérmentve) meg Fiat kisteherautóm apróbb dolgok szállítására. Ha van igény rá, akkor legyenek szívesek írják itt meg, aztán majd egyeztetünk. Természetesen abonyi vagyok, 3 percre lakom a parktól

Bejegyezve: 2014.11.04 - 06:53N. írta:

Gratula abonyiak! Szép volt, az egyetlen különleges helyet is elveszítjük ami színt vitt a város életébe, kívánom hogy az ő életük legyen olyan szürke, sivár és unalmas amilyennek mindig is akarták volna! Bárcsak én is elköltözhetnék jó messzire innen a családommal. Majd néha elmegyek az új helyre, legfontosabb hogy az állatoknak jó legyen.

Bejegyezve: 2014.11.02 - 10:54Gyöngyi írta:

Kedves Tibor! Kíváncsian néztem végig a Felsőlajoson tavaly ősszel az építkezés során készült képeket. Én már most beleszerettem a tájba. Bevallom mikor Kecskemétre mentem megfordult a fejemben megkeresem az új helyet. De pontos adat hiányában letettem az ötletemről. Kíváncsian várjuk a fejleményeket és az új MagánZoo nyitását. Szorítok, hogy valami véletlen folytán összejöjjön Buborék lakhelyére az összeg. Sokat gondolunk Rátok! Sok puszit küldünk Gyöngyi & Csilla & Marika

E-mail
Bejegyezve: 2014.10.31 - 19:55Ágostonék írta:

Tisztelt Állatkert! A vebkamerán nem látszik jól, de most is nagy a sár? Esőzések voltak gondoljuk, hogy vizes minden. Ágoston


Magán Zoo válasza:

Kedves Ágostonék! Biztosan rosszul fogalmaztunk mikor azt írtuk, hogy sokat küszködtünk a sárral. Ezt a korábbi évekre értettük és nem a jelenlegi helyzetre. Nálunk már nincs sár. Az utak szilárdak és ahol fű van ott sem jellemző. Tehát nyugodtan látogatható az állatkert és általában minden állat látható. Üdv:maganzooBejegyezve: 2014.10.25 - 12:50M. írta:

Köszönöm a választ. De ezt nem értem. Akkor a Buborék csak úgy ott lesz egyedül hagyva? A majmok is? A másik állatkertbe mennyi lesz a belépő? Mi a címe? M.

Bejegyezve: 2014.10.22 - 14:01Gy írta:

A hiúzokkal mi lesz? Ők maradnak Abonyban? Vagy ők is átköltöznek Felsőlajosra?


Magán Zoo válasza:

Kedves Gy és a többi érdeklődő! Még Abonyban vagyunk el ne felejtsék! Ami pedig Buborékot és a hiúzokat, Mukit, Pirit az emse makákó majmokat, és a mókus majmot illeti. Nem tudtuk ennyi idő alatt össze gyűjteni a víziló házra és kifutóra kellő pénzt és az említett állatok nem tudnak költözni egyelőre. Tehát ők -ha költözünk- Abonyban maradnak mindaddig, míg meg nem tudjuk építeni nekik a külső és belső férőhelyeket. Üdv:maganzooBejegyezve: 2014.10.21 - 20:32M. írta:

Láttam fészbúkon hogy költöztök (de ott nem válaszolnak a korábbi az üzenetemre). Mégis nem tudnak valamit mondani mikor? Egyik napról a másikra vagy hosszabban? Buborékkal mi lesz? Neki nem láttuk a helyét. M.

Bejegyezve: 2014.10.21 - 20:25Kriszti írta:

Kedves Maganzoo (Tibor és Kati)! A tegnapi nap folyamán ismét egy kellemes és feledhetetlen napot töltöttem Nálatok! Köszönöm, hogy vagytok!!!

Bejegyezve: 2014.10.21 - 08:47csak írta:

Ma van az állatok világnapja

Bejegyezve: 2014.10.04 - 18:15Simon Veronika írta:

Nagyon boldog világnapot a park összes állatának!

E-mail
Bejegyezve: 2014.10.04 - 04:51Gy írta:

Kedves vezetőség! Régen olvastunk új híreket az Önök Állatkertjükről. Sajnos munka miatt kevés a szabadidőnk, úgyhogy legfeljebb az őszi szünetben fogunk tudni Önökhöz ellátogatni. Remélem jól vannak Önök és az állatok, és jól viselték az első csípős őszi reggelt. Csak egy szerény kérdésem lenne, hogy az elkövetkezendő hetekben, hónapokban várható-e simogatható csöppség az Állatkertben? Köszönöm, és kitartást a továbbiakban, Gy

Bejegyezve: 2014.09.24 - 20:39Ildikó írta:

Én még sosem láttam fehér oroszlánt, csak ma. Ez a két bébi oroszlán valami elképesztően szép és különleges. Odajöttek hozzánk és így csodás élményben volt részünk. Megnézzük őket nagy korukban is. Köszönjük!

Bejegyezve: 2014.09.24 - 15:32Csibe írta:

Remek hely nagyon jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha arra visz az utunk még biztos betérünk.

E-mail
Bejegyezve: 2014.09.21 - 17:45Nagy Márta írta:

Kedves Elégedetlen Látogatók! Nem gondolják, hogy akik kivételezetten simogathatták a kis kedvenceket, azok nem a pénzüknek, az erőszakosságuknak, vagy a követelőzésüknek köszönhetik, hanem az ember- és állatszeretetüknek, a megértésüknek, a tapintatuknak, a kedvességüknek és az alkalmazkodóképességüknek. Talán mindenekelőtt Önöknek kellene változtatni a természetükön és akkor jobban megértenék az állatkert tulajdonosait. Tökéletes környezetet biztosítanak valamennyi négylábúnak és maximálisan igyekeznek kielégíteni valamennyi kétlábú igényét is. San Diego-tól Sydney-ig számtalan állatkertet láttam már életemben. De ABONYBA mindig úgy érzem, mintha HAZA JÖNNÉK!!! Hálás köszönet érte Tibornak és családjának!!!

Bejegyezve: 2014.09.19 - 11:25Tapasztaltam írta:

Én nekem tetszik az állatkert mindannak ellenére, hogy többször meg lettünk már vezetve és senki nem tud olyan információt adni ami megállja a helyét. Egyszer lehet őket simogatni egyszer nem, illetve miután már (telefonban) azt mondták hogy egyáltalán nem lehet bemenni még utána is láttunk itt ott képeket vendégekkel, sőt ismerősökkel is. A kivételezést én sem bírom. Talán fogunk még menni.

Bejegyezve: 2014.09.03 - 21:18Pap Gábor írta:

Én ezt nem értem! Ha 25-én már mondták nekik, hogy nem lehet már simogatni, emelgetni akkor miért mentek vissza 3 nappal később. Miben bíztak? Mikor már világosan megírták az oldalon is,hogy már véget ért a több hónapig tartó simogatás. Mi értelme volt ennek a bejegyzésnek? Pont Tiborral!!! Aki egy fantasztikus, jó ember. Aki nem szereti az nem ismeri! Ismerje meg Zoltán! Ajánlom Önnek! Az Isten Áldja a munkájukat Tibor.

Bejegyezve: 2014.09.03 - 10:03
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ