Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 5
Ma: 175
Tegnap: 2253
Összesen: 6785891
Összes találat: 17346345
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Erika írta:

Helló, azt szeretném kérdezni, hogy miután már simizhetők a kisoroszlánok, utánna minden nap van külön idő a simizésre, vagy hetente? Valamint külön ára van e a simizésnek? Előre is köszönöm, és remélem mihamarabb eljutunk önökhöz megnézni az összes gyönyörűséget:)

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.02 - 21:54Holló Ferencné írta:

Szeretném meg kérdezni, hogy húsvét hétfőn nyitva lesz- e az állatkert! Köszönöm


Magán Zoo válasza:

Természetesen nyitva leszünk. Üdv: maganzooBejegyezve: 2015.04.02 - 19:02Edina írta:

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekünk Abony egész napos program volt. Felsőlajosra is ellátogattunk már, a nagyobb távolság és (az akkor még) korai sötétedés miatt jobban kellett igyekeznünk , de így is kb 6 órát ott voltunk. Legalábbis, ha elmegyünk 150 km-t, nem fogunk hazasietni. Kifejezetten jól eső érzéssel töltött el, hogy az állatok mennyire jól érzik magukat ezen a gyönyörű helyen, és igen, Tibor - és természetesen a többiek - akármennyire is nehezek voltak az elmúlt évek, látszik, hogy az új helyszín kialakításába beletettétek szíveteket-lelketeket!

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.02 - 09:53E írta:

Kedves Ágoston! 10 perc alatt maximum átrohanni lehet. Ha megállsz és meg is nézed őket, netalán tán meg eteted, megsimogatod őket, na akkor nem 10 perc. Sőt talán még arra is ráeszmélnél, mennyire kedves, szerethető állatok laknak itt. Javaslom, próbáld ki. Egyébként sem a mennyiség a lényeg. Ha majd minden kedvenc ott lesz Felsőlajoson, akkor átrohanni s több idő lesz, ezt bizton állíthatom. Mi azért szeretjük, mert barátságos és nyugodt légkörű hely, ahol mi is megnyugszunk, akol szemmel láthatóan az állatok is nyugodtak és jól érzik magukat. Ha pedig abban a szerencsében is részed van, hogy Tiborral beszélgethetsz, na ő mindig tud kedves történeteket, érdekességeket mesélni, amiből mindig tanulhatsz valamit. Mi még sokszor fogunk menni!!!!! Köszönjük Tibor és Kati! Gratulálunk az új helyhez! Nekünk tetszett és várjuk a többieket!

Bejegyezve: 2015.04.02 - 08:29N. írta:

Mennyire igaz az hogy csak akkor értékeli az ember a dolgokat amikor azok már nincsenek, talán mert mi magunk se hittük el igazán hogy tényleg eljön a költözés ideje. Mamár így történt természetesen személyesnek érzem a dolgot annyira hogy rossz idő esetén is elmegyek, no meg szabadnapot is kivettem már, ott leszünk

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.01 - 14:33Márton Gábor írta:

Szia, érdeklődni szeretnék, hogy milyen állatok simogathatóak az állatkertben? Kerestem az oldalon de nem találtam meg ezt az információt. Több képet is láttam amelyen kölyök tigrist és oroszlánokat simogattak. Erre minden látogatónak van lehetősége? Illetve van valamilyen lista, hogy milyen állatok laknak az állatkertben? Válaszodat előre is köszönöm!

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.01 - 14:03N. írta:

Kedves Tibor, Az időjárás előrejelzés nem túl biztató, esőt és hideget írnak és mondanak a médiák, meg lesz tartva a beszéd és a megnyitóhoz tartozó többi program akkor is ha pocsék idő lesz ? Üdv Norbert


Magán Zoo válasza:

Kedves Norbi! Természetesen megtartjuk a megnyitót, ha rossz az idő akkor is. Nem lesz, legalább is nem tervezünk nagy ceremóniát. Őszintén? Két hét alatt költöztettük át az állataink 80 százalékát, sikeresen. Minden állat egytől egyig jól van és jól érzi magát. Nem volt semmi komplikáció. Minket is lemerített és szeretnénk pontot tenni a hivatalos megnyitóval az átköltözésre. Az elmúlt három év kemény munkájára, amit csak mi tudunk mennyire sok volt. Gyere te is ha tudsz és egyél egy szelet tortát velünk. üdv:maganzooE-mail
Bejegyezve: 2015.04.01 - 02:00Pipa írta:

GPS koordináta megtalálható az elérhetőség menüpontban a cím alatt a térkép fölött.

Bejegyezve: 2015.03.31 - 11:41Ricsike írta:

Minden TIGRIS kedvelő nagyon várja a webkamerát, hogy lássa a Csíkos Csodákat!

Bejegyezve: 2015.03.31 - 10:11Krisztina írta:

Kedves Tibor! Már több kisoroszlánt láttunk, simogattunk Önöknél, most is tervezzük, hogy április második felében teszünk egy látogatást, immár az új helyükön. Nagyon várjuk már! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e szilárd burkolatú, rendes betonút a Magán Zoo-hoz, illetve, hogy tudna-e valaki ajánlani ott a közelben szállást. Köszönöm, ha válaszolnak: Krisztina


Magán Zoo válasza:

Kedves Krisztina! Szálláshelyek: Idilli pihenő park, Geréby Kúria, Krisztina fogadó vendégház, Liza aqua hotel, Tanya csárda stb-stb. A bevezető út sajnos homokos és nem szilárd burkolatú, de jól járható. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2015.03.30 - 22:34Ricsike írta:

Gratulálok az új helyhez. Az M5-ről melyik lehajtón kell lemenni Budapestről?


Magán Zoo válasza:

Kedves Ricsike! Ha csak Pest megyei matrica van akkor Örkénynél és tovább az 5-ös főúton. Ha országos, vagy Bács megyére is jó a matrica célszerű a Lajosmizsei lehajtónál lejönni és utána vissza az 5-ös főúton Budapest felé egy keveset. Az 5-ös főúton már rendes barna közúti jelző tábla segít. Üdv:maganzooBejegyezve: 2015.03.30 - 16:09Mali írta:

Tíz perc alatt mi csak a lámákig jutottunk és azt hiszem azok vannak legelöl. És utána jöttek a tigrisek, a tevék, a gyönyörű fehér oroszlánok stb-stb. Játszottunk egy fél órát a játszótéren, megetettük a makikat és majdnem eltelt a délelőtt. Aranyosk a kis kecskék, az ormányos macik meg a fa tetején lógtak és hoztunk haza sül tüskét is. Nekünk nem tíz perc volt. Persze lehet fikázni mindent. Szerintem jó az irány. A gyereket alig tudtuk hazarángatni. (ez mondjuk nem jó, mert már éhesek voltunk) És majd milyen lesz!? Csak így tovább. Tiszteletem! Mali.

Bejegyezve: 2015.03.30 - 15:40ágoston írta:

Hát voltam én is a (HÍRES)állatkertben. 10 perc a látnivaló

Bejegyezve: 2015.03.30 - 13:59Edit írta:

Mi is ma voltunk. Elképesztő, hogy mi lett ebből a szép, nyugalmas állatkertből. Nyomasztó látni a kifutók csupasz helyét, az ürességet. A megszokott nyüzsgés helyett a rideg csendet. Kíváncsiak voltunk mi maradt. Felháborít, hogy egy ilyen szerethető, csodálatos élményeket adó helyet hagytak így tönkre tenni. Tudom, olvassuk, Felsőlajoson nagyon szép minden és az állatok is jól érzik magukat, de ezt Abony nagyon sajnálhatja. Hogy! hogy! hogy hagyhatta, nézte csukott szemmel? Minden évben törzsvendégek voltunk évente sokszor. Ide sem jövünk többet és nem vagyunk egyedül. Sajnos!

Bejegyezve: 2015.03.28 - 20:50Simon Veronika írta:

Ma meglátogattam Buborékot. Élmény volt, mint mindig!!!! Soma (a fiatal puli) szaladt elém és átölelt! A póni paci szintén szaladt felém, mikor meglátott, a nyulak kétlábra állva csodálkoztak, hogy látogató érkezett. Aki teheti látogasson még el ide is.

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.28 - 15:02Edina írta:

Mi megkérdeztük Tibortól múlt héten. Sajnos megerősítette, hogy igaz a hír.


Magán Zoo válasza:

Kedves Buborék rajongók! Nekünk a maganZooban az összes állat gyermekünk ként szerepel. Buborék is pici kora óta nálunk van. Felsőlajoson intézzük az építési engedélyt a belső és külső férőhely kialakítására. DE! Van ami komoly anyagi ráfordítás nélkül egyszerűen nem megy. És ez olyan. Nem tudjuk most kigazdálkodni a költségeket. De játszunk el a gondolattal, hogy Abonyban marad. Igen, de az egyedüllét az depressziót hozhat. A másik, hogy őt ápolják, etessék 3 főt alkalmaznunk kell, amit a Felsőlajosi maganzoonak kellene kigazdálkodni. Nagyon nehéz mindenféle támogatás nélkül egy ilyen intézményt fenntartani. Ezért fontolgatjuk NEM AZ ELADÁST, HANEM AZ ELAJÁNDÉKOZÁSÁT. És csak is oda, ahol én is laknék. Keressük a megoldást de egyre kevesebb lehetőség van. Viszont az lesz az utolsó, csak ha nincs más megoldás, hogy Buborékot odaadjuk. Fontolgatjuk, mert volt akik ígértek segítséget, de csak ígérték! Mi ezt nem bírjuk el. Remélem mindenki érti! Üdvözlettel maganZOO.Bejegyezve: 2015.03.27 - 07:56Piki írta:

Kedves Vendég Társaim! Szeretném megkérdezni azoktól, akik aggódnak Buborékért, hogy honnan származik a hír, hogy esetleg eladnák Őt? Én (szerencsére) sehol nem láttam és hallottam ezt, persze ettől lehet akár igaz is, de ha nem igaz, akkor felesleges a pánikkeltés. A válaszokat előre is köszönöm! Szép napot mindenkinek! Tiboréknak sok erőt és kitartást, örömöt az állatokhoz! Hétvégén mi is ellátogatunk a családommal. :)

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.26 - 22:45Marica írta:

Kedves további nagymacskákról ábrándozók! Akkor már gepárdra - is? - vágyjatok: a Viasat Nature sorozatában látható volt, mennyire jól kijön az emberekkel, ha kiskorától emberek gondozzák, nevelik. Ő is csodálatosan szép fajta. De persze minden újabb állat tartása, pláne ragadozóké, nyilván rengeteg pénzbe kerül. Az élőhelyeik kialakítása, az etetésük, az egészségük megőrzése, a biztonságos körülményeik - így is minden tiszteletem és elismerésem Tiboréknak azért a hallatlan sok munkáért és anyagi áldozatért, amivel létrehozták és működtetik ezt a Zoo-t!

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.26 - 20:51Gyurciii írta:

Egyébként ez az egyik legklasszabb állatkert Magyarországon! Csöndes, nyugodt, jó hangulatú, extra, hogy megsimogathatod az igazi vadállatokat, így a TIGRIS kölyköt, OROSZLÁN kölyköt, mindegy, hogy kölyök, de legalább elmondhatod magadról, hogy IGAZI nagymacskákat simogattál, ráadásul az fb-n is menő leszel Sok sikert kívánok Tiboréknak, remélem, hogy gyarapodni fog tovább a zoo, s hamarosan nem csak oroszlánokat, tigriseket fogunk simogatni, hanem pl. jaguárkölyköt, vagy netántán pumakölyköt

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.26 - 14:39Gyurciii írta:

Ja és én is örülnék ha leopárdok, de legfőképp PUMÁK jönnének az állatkertbe, hát reméljük, bár Tiborék elszántáságról ítélve nem esélytelen a dolog, hogy újabb nacsmacskafajták érkezzenek a következő években e csodás állatkertbe

Bejegyezve: 2015.03.26 - 14:19Gyurciii írta:

Hú! Végre ismét van hír a kicsikről! Várjuk már a nyarat, nagyon. N.-nek: Én is gondolkodom ezen (a magánvadaspark alapításon) és úgy tudom ez a legális módja annak, hogy saján nagymacskád legyen. Légy gazdag, sok-sok pénzzel, végy egy nagy (lehetőleg erdős) birtokot (min. 5Ha), amit körbezársz biztonsági kerítéssel (a szomszédok megnyugtatása érdekében többszörösen), légy jóba a szomszéddal, végy fel 4-5 alkalmazottat (asszem kell főállattartó + 2 gondozó, ez a minimum), legyen biztos pénzügyi háttered és légy türelmes az engedélyekért. Ha nagymacskákat akarsz magadnak, sokkal több esélyed van, ha magánállatkertet alapítasz, mintha simán magánszemélyként tartod őket (könnyebben megkapod az engedélyt), bár ezt sem tiltja a törvény, de a legegyszerűbb mód, hogy teljesítsd az álmod, az, amit a Tiborék csinálnak, vagy a gyöngyösiek. Csak pénz kell, de legfőképp TÜRELEM ÜDV mindenkinek

Bejegyezve: 2015.03.26 - 14:16N. írta:

Ha lenne rá keret tuti megvenném a kiserdőt és pakolnék bele leopárdot meg pumát

Bejegyezve: 2015.03.26 - 01:16Simon Veronika írta:

Kedves Tibor! Már többször kibőgtem megam, mert itt az a hír járja, hogy Buborékot eladod külföldi állatkertnek. Ma találtam a Szolnok tv riportját, melyben azt mondtad, hogy marad, csak nincs pénz a házépítésre. Úgy látom a kommentekből, hogy nem csak az én szívem csücske. Buborék csak egy van és az a Tiéd és remélem az is marad. Ha tényleg a pénz a gond lehetne valami akciót indítani Bubiért. Szombaton megyek hozzá, viszek neki almát apróra vágva, ahogy szereti, meg salátát, mert azért is szereti.

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.25 - 18:30Emma írta:

DR D Zsombi, ez a hely nagyszerű, állatbarát, igazi otthon az állatok számára. Akármikor voltunk ott (hol Abonyban, hol Felsőlajoson), mindig szeretettel fogadtak az ott dolgozók. De nem elvárható, hogy megengedjék, hogy naponta több száz látogató simogassa az állatokat. Az egyszerűen állatkínzás lenne. Így is csodálatos élmény, hogy ennyire közel kerülhetünk az állatokhoz. Az pedig természetes, ha egy híresség /celeb látogat oda, neki többet megengednek, hiszen az hírverést, reklámot vonz maga után.

Bejegyezve: 2015.03.25 - 12:56Papp-Daridai Andrea írta:

Kedves Tibor és Minden park dolgozó! Gratulálok az erőhöz és kitartáshoz! Remélem nyugodt helyük lesz! Most látom csak, hogy a születésnapomon 02.16.-án születtek ezek a tündérek! :) Hamarosan megyünk! Buborék mikor költözik? Üdvözlettel: Papp-Daridai Andrea

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.24 - 19:23Fanni írta:

Kedves Állatkert! Szeretnék érdeklődni, hogy a kis oroszlánkölyköket mikortól lehet simogatni? :)

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.23 - 19:25Nikol írta:

Tudtok pontos időpontot mondani hogy mikortól lehet simogatni a kis oroszlán kölyköket ?


Magán Zoo válasza:

Kedves Érdeklődők! Ezek a kis oroszlánok még nagyon picik. Ha most emberek közé visszük őket egy életre félni fognak tőlünk. Régóta nevelünk ilyen kis állatokat és az a tapasztalat, hogy türelmesnek kell hozzájuk lenni, mert később rossz idegrendszerű, kezelhetetlenné válhatnak. A simogatásról már a napokban írunk az oldalon. És bárkinek lehetőséget szoktunk adni arra, hogy találkozhasson velük. Ugyan úgy mint Reginának, vagy más hírességnek. Csak kérünk mindenkit ne feledjék el, hogy mindig a kicsik diktálnak nem a pénz. Sok szeretettel:maganZOOBejegyezve: 2015.03.23 - 17:00MagicBoy írta:

DR D Zsombi: Buborék az állatkert egyik olyan lakója, aki miatt többen odajártak. (többek között nekünk is ő az egyik kedvencünk) A sztárokat a hírverés miatt engedik be , hiszen az bekerül az újságba. Nem mellékesen tudtommal még senkit se tiltottak ki. Olyat se aki bőven megérdemelte volna.

Bejegyezve: 2015.03.23 - 16:56DR D Zsombi írta:

Mégis minek fogjunk össze mi egyszerű látogatók ezen állatkertért? Fogjanak össze a sztárok, akiket kérés nélkül bevisznek az oroszlánok, tigrisek közé, miközben mi egyszerű halandók nehogy szánkra vegyük ezt a kérést, mert 10 évre kitiltanak minket ebből a helyről.

Bejegyezve: 2015.03.23 - 14:29Edina írta:

Csatlakozom az előttem szólókhoz: fogjuk össze Bubiért, hogy ne 99% és 1 % legyen az esély, hanem fordítva! !

Bejegyezve: 2015.03.23 - 13:49
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ