Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 232
Tegnap: 1844
Összesen: 6337469
Összes találat: 16396652
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Gyurciii írta:

Egyébként ez az egyik legklasszabb állatkert Magyarországon! Csöndes, nyugodt, jó hangulatú, extra, hogy megsimogathatod az igazi vadállatokat, így a TIGRIS kölyköt, OROSZLÁN kölyköt, mindegy, hogy kölyök, de legalább elmondhatod magadról, hogy IGAZI nagymacskákat simogattál, ráadásul az fb-n is menő leszel Sok sikert kívánok Tiboréknak, remélem, hogy gyarapodni fog tovább a zoo, s hamarosan nem csak oroszlánokat, tigriseket fogunk simogatni, hanem pl. jaguárkölyköt, vagy netántán pumakölyköt

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.26 - 14:39Gyurciii írta:

Ja és én is örülnék ha leopárdok, de legfőképp PUMÁK jönnének az állatkertbe, hát reméljük, bár Tiborék elszántáságról ítélve nem esélytelen a dolog, hogy újabb nacsmacskafajták érkezzenek a következő években e csodás állatkertbe

Bejegyezve: 2015.03.26 - 14:19Gyurciii írta:

Hú! Végre ismét van hír a kicsikről! Várjuk már a nyarat, nagyon. N.-nek: Én is gondolkodom ezen (a magánvadaspark alapításon) és úgy tudom ez a legális módja annak, hogy saján nagymacskád legyen. Légy gazdag, sok-sok pénzzel, végy egy nagy (lehetőleg erdős) birtokot (min. 5Ha), amit körbezársz biztonsági kerítéssel (a szomszédok megnyugtatása érdekében többszörösen), légy jóba a szomszéddal, végy fel 4-5 alkalmazottat (asszem kell főállattartó + 2 gondozó, ez a minimum), legyen biztos pénzügyi háttered és légy türelmes az engedélyekért. Ha nagymacskákat akarsz magadnak, sokkal több esélyed van, ha magánállatkertet alapítasz, mintha simán magánszemélyként tartod őket (könnyebben megkapod az engedélyt), bár ezt sem tiltja a törvény, de a legegyszerűbb mód, hogy teljesítsd az álmod, az, amit a Tiborék csinálnak, vagy a gyöngyösiek. Csak pénz kell, de legfőképp TÜRELEM ÜDV mindenkinek

Bejegyezve: 2015.03.26 - 14:16N. írta:

Ha lenne rá keret tuti megvenném a kiserdőt és pakolnék bele leopárdot meg pumát

Bejegyezve: 2015.03.26 - 01:16Simon Veronika írta:

Kedves Tibor! Már többször kibőgtem megam, mert itt az a hír járja, hogy Buborékot eladod külföldi állatkertnek. Ma találtam a Szolnok tv riportját, melyben azt mondtad, hogy marad, csak nincs pénz a házépítésre. Úgy látom a kommentekből, hogy nem csak az én szívem csücske. Buborék csak egy van és az a Tiéd és remélem az is marad. Ha tényleg a pénz a gond lehetne valami akciót indítani Bubiért. Szombaton megyek hozzá, viszek neki almát apróra vágva, ahogy szereti, meg salátát, mert azért is szereti.

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.25 - 18:30Emma írta:

DR D Zsombi, ez a hely nagyszerű, állatbarát, igazi otthon az állatok számára. Akármikor voltunk ott (hol Abonyban, hol Felsőlajoson), mindig szeretettel fogadtak az ott dolgozók. De nem elvárható, hogy megengedjék, hogy naponta több száz látogató simogassa az állatokat. Az egyszerűen állatkínzás lenne. Így is csodálatos élmény, hogy ennyire közel kerülhetünk az állatokhoz. Az pedig természetes, ha egy híresség /celeb látogat oda, neki többet megengednek, hiszen az hírverést, reklámot vonz maga után.

Bejegyezve: 2015.03.25 - 12:56Papp-Daridai Andrea írta:

Kedves Tibor és Minden park dolgozó! Gratulálok az erőhöz és kitartáshoz! Remélem nyugodt helyük lesz! Most látom csak, hogy a születésnapomon 02.16.-án születtek ezek a tündérek! :) Hamarosan megyünk! Buborék mikor költözik? Üdvözlettel: Papp-Daridai Andrea

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.24 - 19:23Fanni írta:

Kedves Állatkert! Szeretnék érdeklődni, hogy a kis oroszlánkölyköket mikortól lehet simogatni? :)

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.23 - 19:25Nikol írta:

Tudtok pontos időpontot mondani hogy mikortól lehet simogatni a kis oroszlán kölyköket ?


Magán Zoo válasza:

Kedves Érdeklődők! Ezek a kis oroszlánok még nagyon picik. Ha most emberek közé visszük őket egy életre félni fognak tőlünk. Régóta nevelünk ilyen kis állatokat és az a tapasztalat, hogy türelmesnek kell hozzájuk lenni, mert később rossz idegrendszerű, kezelhetetlenné válhatnak. A simogatásról már a napokban írunk az oldalon. És bárkinek lehetőséget szoktunk adni arra, hogy találkozhasson velük. Ugyan úgy mint Reginának, vagy más hírességnek. Csak kérünk mindenkit ne feledjék el, hogy mindig a kicsik diktálnak nem a pénz. Sok szeretettel:maganZOOBejegyezve: 2015.03.23 - 17:00MagicBoy írta:

DR D Zsombi: Buborék az állatkert egyik olyan lakója, aki miatt többen odajártak. (többek között nekünk is ő az egyik kedvencünk) A sztárokat a hírverés miatt engedik be , hiszen az bekerül az újságba. Nem mellékesen tudtommal még senkit se tiltottak ki. Olyat se aki bőven megérdemelte volna.

Bejegyezve: 2015.03.23 - 16:56DR D Zsombi írta:

Mégis minek fogjunk össze mi egyszerű látogatók ezen állatkertért? Fogjanak össze a sztárok, akiket kérés nélkül bevisznek az oroszlánok, tigrisek közé, miközben mi egyszerű halandók nehogy szánkra vegyük ezt a kérést, mert 10 évre kitiltanak minket ebből a helyről.

Bejegyezve: 2015.03.23 - 14:29Edina írta:

Csatlakozom az előttem szólókhoz: fogjuk össze Bubiért, hogy ne 99% és 1 % legyen az esély, hanem fordítva! !

Bejegyezve: 2015.03.23 - 13:49Noni írta:

Tényleg igaz a hír, hogy Buborékot el kell adni? Remélem nem. Ha igaz, akkor mennyi pénznek kéne összegyűlni ahhoz, hogy Buborék mégis maradhasson?

Bejegyezve: 2015.03.20 - 15:09Ehmann tibor írta:

Valami elerhetoseget kerhetek? Telefonszamot hiaba hivom, emailt hiaba kuldok! Nagyon koszonom


Magán Zoo válasza:

Kedves Tibor! Küldjön sms-t. Vissza hívom. Üdv:maganzooE-mail
Bejegyezve: 2015.03.20 - 08:12Erika írta:

Gyűjtsünk Bubinak, hogy ne kelljen eladni! Aki teheti utaljon Tibiéknek! Várom már én is a találkozást, kiváncsi vagyok milyen az új hely! Szóval aki teheti utaljon, sok kicsi sokra megy!!!!

Bejegyezve: 2015.03.19 - 20:44Odett Bobi Romi Regi :) írta:

Szia ! Nagyon Jó lett az állatkert végre nem kell sokat utaznunk Nagyon Jó ! Igaz a kecske elvette a Zoo kaját xD Hogy is volt ? Vagyis etettem a kecskéket egyszer hupp odajött egy kecske s elvette a Zacskót xD Remélem ízlett amit adtunk Nagyon jó Lett Grat Sweet Zoo És a Tengerimalacom Fanta is Azt Gondolja Odett :)

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.18 - 20:35Róbert írta:

Sajnálom, hogy el kellett költözni az állatkertnek. Eddig közel volt hozzám, így évente többször meglátogattam az állatokat. Mivel távolabb lesznek, így ezek a kirándulások megritkulnak. Még szomorúbb vagyok azért, hogy Buboréknak nincs helye az új állatkertben. Azt olvastam, lehet egy romániai állatkertbe költözik Bubi. Most vagyok igazán szomorú, hisz nekem az állatkert lakói közül ő a kedvencem. Ott voltam az ötéves szülinapi buliján és számomra maradandó élmény volt. Bárki, akinek köze volt ahhoz, hogy elüldözze az állatkertet Abonyból szégyellje magát. Én sok kellemes napot töltöttem ott, és már akkor a zoo látogatója voltam, amikor még nem volt ilyen népszerű, hisz nem voltak nagymacskák a lakói között.

Bejegyezve: 2015.03.18 - 19:21Brigitta írta:

Dabasról voltunk pici fiunkkal. Az élményt le kell írnom! Soha nem láttam még ekkora tigrist, pedig voltunk már több állatkertben is. Nagyon szép hely. Csendes és fantasztikusan kedvesek az állatok. Még az a hatalmas teve is. A játszó tér is nagyon szép. Ide bérletet fogunk váltani. Ajánlom mindenkinek. Örülhet a környék és Felsőlajos!

Bejegyezve: 2015.03.17 - 14:55egy látogató írta:

Köszönöm szépen a mai napot, jó volt ismét látni a kis- és nagy kedvenceket!Remélem hamarosan már mindenkit látni lehet majd! További sok sikert az itt léthez! :)

Bejegyezve: 2015.03.15 - 19:42N. írta:

Első látogató voltam, Abonyból! Egyből meg is találtam a rokkant-parkolót, de aztán leesett. :) Nagyon szuper az új hely, örömmel látom hogy az állatoknak több hely áll a rendelkezésükre mint eddig. Sajnos nekem már túl sok az az 53 km hogy gyakran mehessek, viszont a megnyitóra kíváncsi vagyok. További sok sikert! Norbert

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.15 - 11:39Balis Lászlóné írta:

????...ha reggel írsz a vadarvacska@gmail.com-ra segítek

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.15 - 00:12???? írta:

Nem tudja véletlen valaki, hogy lehetne a legegyszerűbben eljutni a vasútállomástól (persze nem kocsival)??? Jó lenne tudni!!!

Bejegyezve: 2015.03.14 - 21:34E írta:

Sziasztok! Tényleg nagyon jó lett az oldal, gratulálok! Csatlakozom Veronikához a kérdést illetően. Mint már írtam nekünk is nagy kedvencünk Bubi. Szerintem nem csak Bubinak fog hiányozni a sok látogató, hanem a sok látogatónak Ő is hiányzik majd. További sok-sok örömöt és sikert kívánok!

Bejegyezve: 2015.03.14 - 07:54Simon Veronika írta:

Nagyon tetszik az új oldal.A felbukkanó képek között örömmel fedezetem föl a fiam által készítet ásítós kistigrist. Alig várom, hogy az új kiscicusoknak puszit nyomjak ara a tündéri pofijukra. Kedves Tibor és lelekes kis csapata, kívánok Nektek az új helyen sok-sok visszajáró látogatót. Én jövőhét végen megyek szívesm csücskéhez Bubihoz. Kérdés: nem lehetne egyszámlaszámot nyitni vagy valami gyűjtést szervezni Bubi házára? Annyira szereti a látogatókat, biztos nagyon fog neki hiányozni a nyüzsgés.

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.13 - 15:53N. írta:

Remek az új oldal, vasárnap megyek az első napra, kíváncsi vagyok!

Bejegyezve: 2015.03.13 - 14:27Marica írta:

Kedves Zsu, reménykedjünk, hogy Tiborék a rengeteg munkájuk közepette azért beleolvasnak a vendégkönyvbe is, és veszik a jelzéseinket. Szerintem nem lehetünk kevesen, akik az állomástól gyalogosan Abonyba még csak eljutottunk, , oda legalább normális út vezetett. Ha mindazoknak most le kell mondaniuk a Magán Zoo felkereséséről, az a bevételükön is meg fog látszani - már csak ezért is bízom benne, hogy záros határidőn belül kitalálnak valami odajutási alkalmatosságot. A taxi ugyanis oda-vissza nem lehet egy olcsó mulatság, azt azért igencsak meggondolná, akinek nincs havi több százezres jövedelme. Tudod: Reményhal!

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.13 - 14:16Zsu írta:

Kedves Marica, nekem is az a gondom, hogy az állomástól nagyon messze van a vadaspark. Nem is a hosszabb gyaloglás miatt, hanem azért, mert a prérin meg erdő mellett kell menni sokáig. A mai világban ez nem igazán biztonságos. Emiatt valószínűleg nagyon ritkán fogok menni, sajnos, nem úgy, mint Abonyba :-(

Bejegyezve: 2015.03.13 - 09:52Marica írta:

Kedves Györgyi és T.! Nagyon köszönöm a válaszokat és a bíztatást! Azért reménykedem, hogy majd csak lesz valami megoldás a hosszú menetelés helyett az antik bakfisok számára is!

E-mail
Bejegyezve: 2015.03.12 - 16:46Gy írta:

Nagyon jó lett az oldal!!!! Csak így tovább! Gratula az ifjú oroszlánokhoz, remélem jó sokáig lesznek simogathatóak. Vajon lesz még idén másfajta szaporulat (gondolok itt többek közt a tigrisekre, hiúzokra)? Remélem Felsőlajoson sokkal jobban fogjátok magatokat érezni, s sokkal több látogatótok lesz. Üdv., Gy.

Bejegyezve: 2015.03.12 - 15:10T. írta:

Kedves Marica!Budapestről most 2 órás vonatozás után ér le az ember Felsőlajosra (nem tudom miért) viszont a Népligettől induló busz kevesebb mint egy órát ígér. Aztán gyalogolunk tovább! :)

Bejegyezve: 2015.03.12 - 07:17
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ