Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 11
Ma: 2424
Tegnap: 2544
Összesen: 7475882
Összes találat: 19199862
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


2017.06.01
PÜNKÖSDI HÉTVÉGE AZ ÁLLATKERTBEN.
A pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat csábítjuk a nyugodt, csendes, hangulatos légkörű állatkertünkbe. Mind a három napon nyitva tartunk és a megszokottak szerint szintén, minden nap délután 15 órakor lesznek a bemutatók. Ezen kívül itt lesz a PALACSINTÁS KIRÁLY, aki mind a három napon egész nap süti a palacsintát és minden belépőjegyet váltott vendégünk a belépőjegy mellé forró, ízletes palacsintát kap ajándékba. Felhívjuk a figyelmet a hangulatos főzőhelyeinkre amit ingyenesen vehetnek igénybe és ahol már a tűzifát is elkészítettük, hogy finomabb legyen a bográcsos étel. Várunk mindenkit nagy nagy szeretettel!


© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ