Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 1062
Tegnap: 1271
Összesen: 6605645
Összes találat: 16917437
Hírek

Állatkertünk január hónapban csak hétvégenként (szombat, vasárnap) tart nyitva 10-től 16-ig!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


2017.06.01
PÜNKÖSDI HÉTVÉGE AZ ÁLLATKERTBEN.
A pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat csábítjuk a nyugodt, csendes, hangulatos légkörű állatkertünkbe. Mind a három napon nyitva tartunk és a megszokottak szerint szintén, minden nap délután 15 órakor lesznek a bemutatók. Ezen kívül itt lesz a PALACSINTÁS KIRÁLY, aki mind a három napon egész nap süti a palacsintát és minden belépőjegyet váltott vendégünk a belépőjegy mellé forró, ízletes palacsintát kap ajándékba. Felhívjuk a figyelmet a hangulatos főzőhelyeinkre amit ingyenesen vehetnek igénybe és ahol már a tűzifát is elkészítettük, hogy finomabb legyen a bográcsos étel. Várunk mindenkit nagy nagy szeretettel!


© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ