Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 10
Ma: 2434
Tegnap: 2544
Összesen: 7475892
Összes találat: 19199882
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Húsvét
2017.04.11
Húsvét-hosszú hétvége programja
Állatkertünk minden nap, így húsvétkor is nyitva tart. Mind a négy napon 15 órakor állatbemutatók a megszokottak szerint a fehér és barna oroszlánoknál, a kölyök oroszlánoknál, a szibériai tigriseknél és a fehér bengáli tigriseknél. Szombaton, vasárnap és hétfőn délután 13 órakor, látványetetés az ormányos medvéknél és a rhesus makákóknál. Ezen kívül lehetőség lesz az állatkertben megépült legújabb, óriási méretű (közel egy hektáros) nagymacska kifutó meglátogatására belülről. Megnézheted, mit lát egy nagymacska a kerítés mögül egy állatkertben. Sőt! Kérjük, ültess egy bokrot, vagy egy futó növényt az oroszlánok kifutójába! Ha van otthon megunt, vagy túl nőtt cserje, vagy futónövény, beültetheted a kifutó bármely pontjára, a futó növényt pedig a nagymacskák nagy dombjának (mini Kilimandjaro) oldalába. Családok számára már kiskocsik is bérelhetők, egész napra a készlet erejéig. A gyermekeknek a megszokottakon kívül nyuszi simogatás! hétfőn emu tojás vadászat! (Ha az állatkert sétáló útjai mellett üres emu tojást találsz megtarthatod, vagy becserélheted egy találkozóra a gyűrűs farkú makiknál. ) Díjtalanul használhatók a nyársaló és bográcsozó helyeink. Várunk mindenkit és hívunk nagy szeretettel, ha át akarja élni a magánállatkert családias hangulatát, barangolni szeretne a nagyon szelíd, emberekhez szokott állatok között, ha vágyik egy kis nyugodt természetre. Mindez a több mint 22 éve üzemelő Magyarország első magán állatkertjében, a MaganZOO-ban Felsőlajoson.

Húsvét Húsvét

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ