Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 10
Ma: 2389
Tegnap: 2544
Összesen: 7475847
Összes találat: 19199789
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Nyitva
2017.01.31
FEBRUÁR 1-től ÚJRA MINDEN NAP 10-től 16-ig NYITVA TARTUNK !
Egyszer a leghidegebb és leghosszabb télnek is vége lesz! Bár még nincs itt a tavasz és minden újdonság sem készült el teljesen, de állataink is várják már, hogy szaladhassanak a vendégek után. Állatkertünk bővül egy új halas tóval, egy tágas nagymacska férőhellyel és egy egyhektáros patások számára épített biztonságos karámmal. Közel két hektárral nő az állatok elhelyezésére szolgáló férőhely nagysága, így a vendégek által bejárható terület is nagyobb lett. Állataink nagy százaléka kézzel nevelt, megszokták az emberek közelségét és nagyon várják már, hogy megteljen újra népes közönséggel a park. Ebben az évben nagyon sok kölyök állat várható. Reményeink szerint lesznek kölyök tigrisek, hiúzok, ormányos medvék, kecske gidák, juh bárányok, de várunk szaporulatot a lámáknál is, kis csikót az új pinto kancától és reménykedünk, hogy az idén már Ajsa a teve és a fehér krugeri oroszlán nőstény is megellik. Az állatkert büféje márciusban nyit. Az új állatok érkezése márciusban várható, amiről természetesen beszámolunk majd és képeket is közlünk.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ