Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 10
Ma: 2387
Tegnap: 2544
Összesen: 7475845
Összes találat: 19199787
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Könyv
2016.11.16
Hamarosan megjelenik a MaganZOO story!
Egy könyv, amely össze foglalja Magyarország első Magán állatkertjének közel 22 éves történetét az ötlettől a megvalósulásig, máig. ÁLMOM, SZENVEDÉLYEM, AZ ÉLETEM címmel egy nagy alakú,kemény borítós, napló szerű életrajzi regény, mely 116 oldalon, több mint 200 színes képpel illusztrálva mutatja be a megvalósítás és a működés során átélt pozitív és negatív élményeket, sikereket és kudarcokat. A 22 év eseményeinek csak töredéke fért bele, melyet mindenkinek ajánl a könyv előszavának írója, a Monaco-ban élő Böszörményi Zoltán József Attila díjas- író, költő. Megjelenése 2016. november 24-én várható. Első bemutatója terveink szerint december 3-án lesz Felsőlajoson, az Állat- és Szabadidő Parkban. További információk rövidesen.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ