Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 2
Ma: 1081
Tegnap: 1271
Összesen: 6605664
Összes találat: 16917473
Hírek

Állatkertünk január hónapban csak hétvégenként (szombat, vasárnap) tart nyitva 10-től 16-ig!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Kisoroszlánok és kistigris
2016.10.17
SZÉP HÉTVÉGE, JÓ PROGRAM lehet október 23, ha a MaganZOO az úticél!
Szonja a szibériai tigris és a két oroszlán kölyök Kora és Fayola a megszokott időben délelőtt 11 és délután 15 órakor várják a látogatókat. Egyre nagyobbak, játékosabbak és persze látványosabbak. Szombaton és vasárnap a bemutatók több helyszínen is zajlanak. Cecil a barna és Zahra a fehér oroszlán kölykök és a többi nagymacska is külön bemutatásra kerülnek. Mindenki figyelmébe ajánljuk, hogy megújultak a nyársaló és főzőhelyeink, ahol egy fedett helyiség is megépült, ahová akár 150 ember is leülhet. Használják ki még az év hátralévő, szépnek ígérkező napjait, szervezzenek családi hétvégét egy jó gulyás, vagy pörkölt mellett. A következő négynapos hétvégén is nyitva leszünk amire nagyon készülünk és amiről később írunk. Várunk mindenkit egy kellemes kikapcsolódásra! MaganZOO Állat- és Szabadidő Park FELSŐLAJOS.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ