Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 14
Ma: 715
Tegnap: 2328
Összesen: 7399087
Összes találat: 19000668
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Zahra, a kisoroszlán
2016.06.17
Egy fehér oroszlánkölyökkel gyarapodott állatkertünk

A neve Zahra, melynek jelentése: fényes fehér. Május 24-én született, tehát még picike. Egyelőre Cecillel, a barna oroszlánkölyökkel fog együtt élni. A későbbiekben fog kialakulni, mennyire igénylik egymás társaságát, akkor döntünk majd, hogy a fehérekhez csatlakozik, vagy marad a barnákkal. Látni körülbelül másfél - két hét múlva lehet majd a megszokott helyen, amelyről természetesen tájékoztatni fogjuk látogatóinkat. További információk és képek az első bemutatkozás után várhatók.

Több fotó megtekintéséhez kattintson a képre!
Látogatóink fotóit is várjuk http://maganzoo.hu/fotofeltoltes linkre kattintva.© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ