Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 14
Ma: 624
Tegnap: 2328
Összesen: 7398996
Összes találat: 19000569
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Cecil, a kisoroszlán
2016.05.22
Cecil, a kisoroszlán 6 hetes!

Ahogy a képeken is látható, szépen fejlődik afrikai oroszlánkölykünk. Vendégeink elmondása szerint simogatása nélkül is élményt jelent szépsége, bája. A bemutató 2016. május 25-én szünetel, de ezen kívül az összes többi napon a megszokott időben, 11 és 15 órakor láthatják, utána pedig részt vehetnek a többi nagymacskánál megtartott humoros, tájékoztató előadáson, látványetetésen.

További fotók megtekintéséhez kattintson a képre!
Látogatóink fotóit is várjuk http://maganzoo.hu/fotofeltoltes linkre kattintva.© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ