Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 11
Ma: 2425
Tegnap: 2544
Összesen: 7475883
Összes találat: 19199863
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


2016
2016.03.05
Eltelt az első év Felsőlajoson
Egy kellemes évet zártunk 2015-ben.
Márciustól már látogathatták az állatainkat felsőlajosi Állatkertünkben, sokak pillanthattak be mindennapjainkba, és még egy-egy állat átköltöztetésének mozzanatait is megörökíthették. Április 14-én hivatalosan is megnyitottuk az újonnan épült pihenőparkot. Jelen volt Dr. Salacz László Országgyűlési Képviselő, Juhász Gyula a település Polgármestere és nagyon sok új és régi látogató. Született két kisoroszlánunk és két egyed fehér tigrissel gyarapodott állományunk. Sok állandó és új vendégünkön kívül most már Lewis Hamiltont is a rajongóink között tudhatjuk.
2016 február 1-től már minden nap nyitva tartunk. Ne feledjék, hogy ünnepnapokon is! Biztatunk mindenkit, hogy látogassanak el hozzánk a március 15-ei ünnepi hétvégén is, mert mind a 4 napon a megszokott hangulatú, előadással egybekötött látványetetést tartunk 14 órakor. A jól bevált tejszínhabbal csalogatjuk közel a vendéghez a fehér és szibériai tigriseket, a fehér és barna oroszlánokat, akik nem idegenek a látogatóknak, hiszen ők korábban simogathatók voltak.
Azoknak is ajánljuk parkunkat, akik csak tavaly év elején látogattak el hozzánk, mert nagyon sok mindennel gyarapodtunk. Duplájára nőtt a játszótér, megépült a látványos bejárati kapu, és ezek mellett új kifutók is épültek. Később érkeztek, ezért a megnyitásnál még nem voltak láthatók például a rhesus majmok, a fehér pamacsos selyem majmok, az óriás papagájok, a hiúzok vagy a fehér tigrisek. Nemrég megépült Shakira és Mohan új kifutója, amelyben már március 13-tól láthatók, és épült egy új, fedett kifutó, a reményeink szerint ebben az évben érkező jaguárkölykök részére.
15-től a büfé is nyitva tart, egyelőre csak hétvégeken és ünnepnapon, de húsvéttól már minden nap.
Az abonyi állatkert március 1-jén végleg bezárt. Viszont Felsőlajos és Lajosmizse település vezetése nagy reményeket fűz állatkertünkhöz és a környéken megtalálható, a turizmusban élenjáró összes vállalkozáshoz. Ebben az évben még nagyobb hangsúlyt fektetnek a turizmusra, és ennek érdekében támogatják az ebben résztvevő számos intézményt, új utak megépítésével segítik a megközelíthetőséget. Állatkertünk célja is a folyamatos fejlődés, élve a település adta lehetőségekkel és támogatással.© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ