Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 8
Ma: 831
Tegnap: 1271
Összesen: 6605414
Összes találat: 16917037
Hírek

Állatkertünk január hónapban csak hétvégenként (szombat, vasárnap) tart nyitva 10-től 16-ig!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Shakira
2015.08.30
Shakira mérlegen
Fehér bengáli tigrisünk elmúlt 4 hónapos és több mint húsz kilogramm. Szeptembertől új kifutóba költözik és reményeink szerint nagyon rövid időn belül megérkezik a vele egyidős párja is. Szeptembertől már egész nap látható lesz egy ideig egyedül, majd a bengáli fiú érkezése után párban vele. Sajnáljuk, hogy a nyárnak lassan vége és következik az ősz, de bíztatjuk Önöket, hogy látogassanak el hozzánk az őszi időszakban is, mert állataink -ahogy eddig is - örömmel szaladnak a vendégekhez. Állatkertünk eső esetén is nagyon jól járható a homokos talajnak köszönhetően. Látogassanak továbbra is el hozzánk a kellemes, őszi hűs levegőn és vigyék hírünket.
Shakiráról pedig nyissák meg a rengeteg képből álló galériát, gyönyörködjenek a képekben melyeken jól látszik a simogatások jó hangulata, Shakira bája és szépsége.


© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ