Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 10
Ma: 2435
Tegnap: 2544
Összesen: 7475893
Összes találat: 19199883
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Augusztus 20
2015.08.13
Augusztus 20-án is várjuk vendégeinket
Minden nap, tehát augusztus 20-án is nyitva tart Állatkertünk. Ezen a napon Shakira, a 4 hónapos bengáli tigris a megszokott kettő helyett három időpontban is látható, délelőtt 11 órakor, 14 órakor és 16 órakor. Egy-egy órát lesz majd látható, de egy kis szerencsével akár meg is simogathatják és játszhatnak vele, amit az alacsony korlát lehetővé tesz. Szintén nagy élmény vendégeink számára az ara papagájjal és az ormányos medvével való találkozás és közös fotó készítés, amelyre természetesen ekkor is lehetőség lesz. De láthatják már felszabadultan játszani az újonnan betelepített 17 Rhesus majmot is és a többi lakót. A fehér és barna oroszlánokat, a szibériai tigriseket, a tevéket, a többi majomfajt, a lámákat és sok más egyebet.
A melegkonyhás büfé és a játszótér is várja vendégeit.


© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ