Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 10
Ma: 158
Tegnap: 3193
Összesen: 6431980
Összes találat: 16592690
Hírek

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Augusztus 20
2015.08.13
Augusztus 20-án is várjuk vendégeinket
Minden nap, tehát augusztus 20-án is nyitva tart Állatkertünk. Ezen a napon Shakira, a 4 hónapos bengáli tigris a megszokott kettő helyett három időpontban is látható, délelőtt 11 órakor, 14 órakor és 16 órakor. Egy-egy órát lesz majd látható, de egy kis szerencsével akár meg is simogathatják és játszhatnak vele, amit az alacsony korlát lehetővé tesz. Szintén nagy élmény vendégeink számára az ara papagájjal és az ormányos medvével való találkozás és közös fotó készítés, amelyre természetesen ekkor is lehetőség lesz. De láthatják már felszabadultan játszani az újonnan betelepített 17 Rhesus majmot is és a többi lakót. A fehér és barna oroszlánokat, a szibériai tigriseket, a tevéket, a többi majomfajt, a lámákat és sok más egyebet.
A melegkonyhás büfé és a játszótér is várja vendégeit.


© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ