Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 14
Ma: 556
Tegnap: 2328
Összesen: 7398928
Összes találat: 19000499
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Fehér tigris
2015.08.01
Friss információk Shakira-ról
Shakira, a kis bengáli fehér tigris egyre nagyobb és egyre játékosabb. A következő héttől augusztus 3- tól (hétfőtől) a megszokott időben tartjuk a róla és a nagymacskákról szóló előadásunkat és természetesen ebben az időben találkozhatnak vele is. Láthatják továbbra is játékosságát, szépségét és a gondozóihoz való ragaszkodását. Kérjük, hogy mindenki úgy tervezze a látogatást, hogy ezután már felemelni és a vendégekhez odavinni, odabújtatni nem tudjuk! Csak úgy tudják megérinteni, ha a kifutója kerítésén áthajolnak, benyúlnak, mert ő szereti és keresi az emberekkel való kapcsolatot. Szereti, ha megérintik és simogatják, csak a súlya miatt azt, hogy felemeljük, már nem tűri. Az időpontok - ahogy már megszokatták - továbbra is minden nap 11 órakor és 16 órakor kb. egy-másfél óra időtartamban. Jöjjenek és csodálják meg szépségét, folyamatos fejlődését!


© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ