Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 18
Ma: 649
Tegnap: 2328
Összesen: 7399021
Összes találat: 19000599
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Fehér tigris
2015.07.19
Az elmúlt hét krónikája és fontos információk Shakira-ról
Július 23-án csütörtökön a 16 órai simogatás elmarad, mert Shakira egy jótékonysági rendezvényen vesz részt. A többi napokon továbbra is zavartalanul látogatható megszokott időpontokban. Shakira szépen fejlődik, 11 kilós már. A kánikulát ő is nagyon nehezen viseli, ilyenkor inkább pancsolni és játszani szeret, ezért nem biztos, hogy mindenki kezében megmarad egy közös fotóra, de továbbra is mindent megteszünk, hogy vendégeink boldogok és elégedettek legyenek. Barátja Tango, az ara papagáj mellé csatlakozott Turbo, a kis ormányos medve is, így már hárman vesznek részt a továbbra is minden nap 11 és 16 órakor megtartott simogatáson. A vendégeink által küldött fotók megtekinthetők Shakira galériájában.


© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ