Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 6
Ma: 855
Tegnap: 1271
Összesen: 6605438
Összes találat: 16917073
Hírek

Állatkertünk január hónapban csak hétvégenként (szombat, vasárnap) tart nyitva 10-től 16-ig!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Fehér tigris
2015.07.19
Az elmúlt hét krónikája és fontos információk Shakira-ról
Július 23-án csütörtökön a 16 órai simogatás elmarad, mert Shakira egy jótékonysági rendezvényen vesz részt. A többi napokon továbbra is zavartalanul látogatható megszokott időpontokban. Shakira szépen fejlődik, 11 kilós már. A kánikulát ő is nagyon nehezen viseli, ilyenkor inkább pancsolni és játszani szeret, ezért nem biztos, hogy mindenki kezében megmarad egy közös fotóra, de továbbra is mindent megteszünk, hogy vendégeink boldogok és elégedettek legyenek. Barátja Tango, az ara papagáj mellé csatlakozott Turbo, a kis ormányos medve is, így már hárman vesznek részt a továbbra is minden nap 11 és 16 órakor megtartott simogatáson. A vendégeink által küldött fotók megtekinthetők Shakira galériájában.


© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ