Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 16
Ma: 547
Tegnap: 2328
Összesen: 7398919
Összes találat: 19000488
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Fehér tigris
2015.06.28
Mindenkit elkápráztat Shakira
A minden nap 11 és 16 órakor megtartott simogatásról mindenki hatalmas élménnyel távozik. Állatkertünk jelenlegi legnagyobb sztárja, Shakira, a fehér tigriskölyök - ahogy a képeken is látható - nagyon barátságosan viszonyul az emberekhez, szereti, ha simogatják. A bemutatón részt vesz barátja Tango, a 8 hónapos harlekin ara is, akit szintén megsimogathatnak és fotót is készíthetnek vele. A jól sikerült képeket, kérjük, küldjék el nekünk a fotófeltöltés menüpontra kattintva.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ