Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 15
Ma: 686
Tegnap: 2328
Összesen: 7399058
Összes találat: 19000636
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Fehér tigris
2015.06.14
Találkozás a fehér tigriskölyökkel
Shakira, a kis fehér tigris mostantól minden nap 11 és 16 órakor látható, egyelőre körülbelül fél órás időtartamra. Nagyon kedveli az embereket, így vendégeink testközelből is találkozhatnak vele. Mivel a világ egyik legritkább állata, nagyon óvjuk, egyelőre még nem emeljük fel, de ahogy a képeken is látható, mindenki számára elérhető és megsimogatható. A fehér tigrisből a világon kb 200 egyed él, amely mind egy hím, Mohan leszármazottja. Magyarországon csak három állatkertben, Nyíregyházán, Győrben és Felsőlajoson látható. A normál színezetű fajtársaikhoz képest nagyobbak. A fehér tigrisek nem albínók. Kék szemük és rózsaszín orruk van, bunájuk krémesen fehér, amit csokoládé vagy fekte színű csíkok tarkítanak. Ha készült közös fotója kistigrisünkkel, a Fotófeltöltés menüpontra kattintva elküldheti nekünk.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ