Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 15
Ma: 641
Tegnap: 2328
Összesen: 7399013
Összes találat: 19000588
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Fehér tigris
2015.06.07
Új képek az öthetes fehér tigriskölyökről
Egyre szebb, nagyobb és magabiztosabb. Mivel kislány, gyönyörű és bomba hangja van, a Shakira nevet kapta. Már eltöltött néhány órát a vendégek által megszokott kis kifutóban, ahol nemsokára találkozhatnak is vele. Néhányan vendégeink közül már láthatták, mert minden nap kihozzuk. Jövő héten szeretnénk, ha birtokba venné a helyet, ahol egész nyáron látható lesz, minden nap 11 és 16 órakor. Már megszületett a párja is, de ő még nem érkezett meg. További fotók a képre kattintva tekinthetők meg.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ