Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 14
Ma: 593
Tegnap: 2328
Összesen: 7398965
Összes találat: 19000538
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Fehér tigris
2015.06.02
Fehér bengáli tigriskölyökkel gyarapodott állatkertünk
Parkunk legújabb és legkülönlegesebb lakója május 11-én született és kislány. Bemutatásáról később tájékoztatjuk az érdeklődőket. Ezzel kapcsolatban és a vele való találkozás miatt egyelőre kérjük ne telefonáljanak, mert semmilyen tájékoztatást nem tudunk addig adni, amíg ennyire kicsi. Tervezzük a vele való találkozást, de nagyon óvjuk mindentől ezt a gyönyörű állatritkaságot. Megértésüket kérjük és köszönjük. További fotók a képre kattintva tekinthetők meg.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ