Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 14
Ma: 625
Tegnap: 2328
Összesen: 7398997
Összes találat: 19000570
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Mungo és Zinua
2015.05.24
Mungo és Zinua is átköltözött Felsőlajosra
2015 május 23-án reggel két barna oroszlánunkat átszállítottuk felsőlajosi otthonukba. Az altatás és az utazás is zökkenőmentes volt, téli szállásukra félig ébren, saját lábukon mentek be, egész éjszaka pihentek, majd 24-én reggel a külső kifutót is birtokba vették. Jól érzik magukat, és reméljük, hogy néhány nap alatt teljesen megszokják új otthonukat. A képre kattintva néhány fotó megtekinthető a galériában.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ