Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 8
Ma: 40
Tegnap: 1912
Összesen: 7245858
Összes találat: 18612163
Hírek

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Kisoroszlán simogatás
2015.05.02
Kibo és Assurka továbbra is láthatók
Kisoroszlánjaink május 4. hétfőtől továbbra is minden nap két időpontban, 11 és 16 órakor láthatók 1-2 óra időtartamra. Felemelni, kézbe adni már nem tudjuk őket, viszont ahogy a mellékelt fotón is látható, a kifutó korlátja lehetővé teszi, hogy vendégeink testközelből találkozhassank velük és akár meg is simogathassák.
Érdemes figyelni az oldalt, mert várunk még szaporulatot, és a nyár folyamán további nagymacska kölykök simogatása is tervben van.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ