Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 3
Ma: 153
Tegnap: 2253
Összesen: 6785869
Összes találat: 17346322
Hírek

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Kisoroszlán simogatás
2015.04.21
Kibo és Assurka 10 hetesek
A vendégeink által küldött fotókon látható, hogyan is fogadják az érdeklődők közeledését. Minden nap jó hangulatban játszanak és szórakoztatják látogatóinkat. Szeretnek mindenkihez odabújni és kedvesen ülnek jó néhány oroszlánszerető kezében. Ha hozzánk indulnak, továbbra is érdemes figyelmesen elolvasni az oldalunkon a simogatásukkal kapcsolatos információkat.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ