Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 14
Ma: 557
Tegnap: 2328
Összesen: 7398929
Összes találat: 19000500
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Megnyitó
2015.04.04
Hivatalosan is megnyílt a Magán Zoo Felsőlajoson
Szenzációs hangulatú megnyitó ünnepséggel, nagyszámú érdeklődővel, illusztris vendégekkel valamint a Tanya csárdában állófogadással vette kezdetét az Állatkert újabb története. A színpadon a házigazdától megszokott fergeteges show műsor, az ország és a térség kedvence, Kocsis Tibor Tibó és a Paprika Jancsi bábelőadás szórakoztatta a vendégeket. Kedves szavakkal köszöntötte Felsőlajos településen az Állatkertet Dr. Salacz László Országgyűlési képviselő és Juhász Gyula, a település Polgármestere. Valamennyi tortaszelet elfogyott és a két kisoroszlán, Kibo és Assurka is bemutatásra kerültek.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ