Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 8
Ma: 62
Tegnap: 1912
Összesen: 7245880
Összes találat: 18612185
Hírek

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Kisoroszlánok
2015.03.25
Kisoroszlánjaink szépen fejlődnek, egészségesek.
Két hétig nevelte őket mamájuk, Zinua, ezért egész máshogy viszonyulnak az emberekhez, mint eddigi oroszlánjaink. Simogatásukat tervezzük, de egyelőre türelmet kérünk, mert még nagyon picik.
Az április 4-ei megnyitón, valamit húsvét vasánap és hétfőn is egy-egy alkalommal bemutatjuk őket, így kis szerencsével ekkor már láthatók lesznek.
Simogatásukat április 10-től tervezzük, de ez csak terv, hiszen ahogy nálunk már megszokhatták, mindig ők diktálnak, és nekünk kell alkalmazkodnunk. A kisoroszlánok galériájának megtekintéséhez kattintson ide!

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ