Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 9
Ma: 2408
Tegnap: 2544
Összesen: 7475866
Összes találat: 19199823
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Költözés
2015.02.27
NAGY VÁLTOZÁS ELŐTT ÁLLUNK!
Állatkertünk új telephelye Felsőlajos településen abba a szakaszba lépett, hogy a napokban elkezdhetjük állataink áttelepítését. Nagyon nagy feladat ez nekünk lelkileg, fizikailag és anyagilag is. Nincs arról információnk, hogy valaha Magyarországon állatkert a teljes állományát más településre, új telephelyre költöztette volna. Ennek érdekében, hogy állatainkat nyugalommal és körültekintően tudjuk szállítani, március hónapban két hétre Abonyban zárva tartunk. MÁRCIUS 1-TŐL MÁRCIUS 15-IG.
Terveink szerint Abu és Ajsa a két kétpúpú teve kezdi a sort, majd folytatjuk a lámákkal, emukkal, szamarakkal, lovakkal, afrikai sörényes juhokkal, a tarajos sülökkel és a többiekkel. A nagymacskák, a tigrisek és oroszlánok, valamint a majmok zárják majd a költözést egyelőre. Azért egyelőre, mert Felsőlajoson nem készült még el Buborék, a nílusi víziló férőhelye, de ott marad Pircsi az „özvegy” emse makákó majom és a hiúzok. Őket március 15-től időszakos nyitvatartási idő alatt lehet majd látogatni Abonyban. (Szerda, szombat és vasárnap 10:00-16:00)
De ne feledjék! A MAGANZOO ÁLLAT- és SZABADIDŐ PARK SZINTE MINDEN ÁLLATA ÉS MINDEN SZOLGÁLTATÁSA MÁRCIUS 15-től ABONYBAN MÁR NEM, CSAK FELSŐLAJOS TELEPÜLÉSEN, EGY TELJESEN ÚJ LÉTESÍTMÉNYBEN LESZ LÁTHATÓ ÉS ELÉRHETŐ!

Az új állatkert címe: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő

Útbaigazító tábláink is segíteni fogják a tájékozódást!

 


© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ